Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Από το κελί ξανά στο νοσοκομείο ο 82χρονος παππούς Χρύσανθος
Από το κελί ξανά στο νοσοκομείο ο 82χρονος παππούς Χρύσανθος

Από το κελί ξανά στο νοσοκομείο ο 82χρονος παππούς Χρύσανθος

Στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού διακομίστηκε ξανά ο 82χρονος παππούς Χρύσανθος, ο οποίος κρατείται στην Αστυνομική Διεύθυνση Λεμεσού, ενόψει της απόφασης του δικαστηρίου επί της έφεσης που υπέβαλαν οι δικηγόροι που τον υπερασπίζονται, αναφορικά με την ποινή φυλάκισης δυόμιση ετών στην οποία καταδικάστηκε για ρίψη πυροβολισμών εναντίον 64χρονου που εισήλθε στην περιουσία του στην Άλασσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ηλικιωμένος καταδικασθέντας ένιωσε έντονους πόνους στην καρδιά, δυσφορία και υπέρταση, ενώ αυτή την ώρα βρίσκεται στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών όπου υποβάλλεται σε εξετάσεις.

Ο 82χρονος καταδικασθέντας αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας και δεν έιναι η πρώτη φορά που κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του σε νοσοκομείο το τελευταίο διάστημα.

To χρονικό της υπόθεσης

Ο 82χρονος είχε πέσει θύμα διαρρήξεων σε τρεις περιπτώσεις, καταγγέλλοντας το στην Αστυνομία. Την τελευταία φορά που είδε τον κλέφτη στην αυλή του, έντρομος πήρε το κυνηγετικό του όπλο και τον πυροβόλησε πισώπλατα.

Η ποινή του 82χρονου καταδικάστηκε από την κοινή γνώμη, ενώ παρενέβη και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας ζητώντας από τον Γενικό Εισαγγελία να ανασταλεί η ποινή φυλάκισης του, απονέμοντας προεδρική χάρη.

 

Send this to a friend