Home ΛΑΡΝΑΚΑ Στελέχη 10 εταιρειών συμμετείχαν στο 2ο «Cyber Security Weekend» στη Λάρνακα
Στελέχη 10 εταιρειών συμμετείχαν στο 2ο «Cyber Security Weekend» στη Λάρνακα

Στελέχη 10 εταιρειών συμμετείχαν στο 2ο «Cyber Security Weekend» στη Λάρνακα

Στελέχη από τη διοίκηση και τις τεχνικές ομάδες δέκα εταιρειών συμμετείχαν στο «Cyber Security Weekend» που συνδιοργανώθηκε στη Λάρνακα από το Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο (ΚΕΒΕ) και την Αρχή Ψηφιακής Ασφάλειας (ΑΨΑ).

Σε ανακοίνωση του ΚΕΒΕ αναφέρεται ότι το δεύτερο «Cyber Security Weekend», πραγματοποιήθηκε μεταξύ 12 – 14 Απριλίου, με στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των επιχειρήσεων στο θέμα της κυβερνοασφάλειας και σ’αυτό συμμετείχαν στελέχη από τη διοίκηση και την τεχνική ομάδα 10 εταιρειών.

Στο πλαίσιο της διοργάνωσης «οι συμμετέχοντες ενημερώθηκαν εκτενώς για θέματα κυβερνοασφάλειας σε θεωρητικό επίπεδο από εμπειρογνώμονες, για θέματα πολιτικής, κουλτούρας αλλά και τεχνικής φύσεως. Επίσης οι συμμετέχοντες είχαν κατ’ ιδίαν προκαθορισμένες συναντήσεις με εξειδικευμένες εταιρείες του τομέα της κυβερνοασφάλειας, με στόχο τη σύμπραξη συνεργειών».

Στόχος της πρωτοβουλίας του ΚΕΒΕ και της Αρχής Ψηφιακής Ασφάλειας  είναι η καθιέρωση του Cyber Security Weekend σε ετήσια βάση, όπως αναφέρεται.

ΚΥΠΕ

Send this to a friend