Home ΛΑΡΝΑΚΑ Αμφίβια τροχοκαθίσματα τύπου “Mobi – Chair”, παραδόθηκαν στην παραλία Μακένζι της Λάρνακας για εύκολη πρόσβαση στη θάλασσα, για άτομα με μειωμένη κινητικότητα
Αμφίβια τροχοκαθίσματα τύπου “Mobi – Chair”, παραδόθηκαν στην παραλία Μακένζι της Λάρνακας για εύκολη πρόσβαση στη θάλασσα, για άτομα με μειωμένη κινητικότητα

Αμφίβια τροχοκαθίσματα τύπου “Mobi – Chair”, παραδόθηκαν στην παραλία Μακένζι της Λάρνακας για εύκολη πρόσβαση στη θάλασσα, για άτομα με μειωμένη κινητικότητα

Δύο αμφίβια τροχοκαθίσματα τύπου “Mobi – Chair”, οι οποίες επιτρέπουν εύκολη πρόσβαση στη θάλασσα, για άτομα με μειωμένη κινητικότητα, παραδόθηκαν στην παραλία Μακένζι της Λάρνακας.

Ο νέος εξοπλισμός, χορηγία της εταιρείας Windstorm Trading & Investments Limited, μιας ιδιωτικής εταιρείας επενδύσεων με έδρα τη Λάρνακα, παραδόθηκε επίσημα από τους αντιπροσώπους της Windstorm στον Δήμαρχο Λάρνακας, κ. Ανδρέα Βύρα.

Τα τροχοκαθίσματα τοποθετήθηκαν στην παραλία Μακένζι δίπλα από τον ναυαγοσωστικό πύργο.

Ο Δήμαρχος Λάρνακας χαρακτήρισε αυτήν τη δωρεά ως πολύ σημαντική, καθώς ένας από τους βασικούς στόχους των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου είναι να έχουμε μια πόλη προσβάσιμη για όλους τους συμπολίτες μας. «Σήμερα είναι αδιανόητο να μην παρέχει μια πόλη στους πολίτες της, χωρίς εξαίρεση, όλες τις διευκολύνσεις για να λαμβάνουν μέρος σε καθημερινές δραστηριότητες όπως η πρόσβαση στην παραλία» δήλωσε ο κ. Ανδρέας Βύρας, Δήμαρχος Λάρνακας.

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε τους εκπροσώπους της εταιρείας Windstorm για αυτήν τη σημαντική ενέργεια που υποστηρίζει το έργο του Δήμου Λάρνακας.

Φωτογραφία: Ο Δήμαρχος Λάρνακας Ανδρέας Βύρας με τους Αντώνη Αβραάμ και Κωνσταντίνα Κοκκινόφτα από την Windstorm Trading & Investments Limited.

 

Send this to a friend