Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙΡΟΣ Αυξημένες ψηλές νεφώσεις το βράδυ – επιστρέφει η σκόνη
Αυξημένες ψηλές νεφώσεις το βράδυ – επιστρέφει η σκόνη

Αυξημένες ψηλές νεφώσεις το βράδυ – επιστρέφει η σκόνη

Ασθενής ψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Στην ατμόσφαιρα, κυρίως από αύριο, θα αιωρείται σκόνη κατά διαστήματα.

Το απόγευμα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοανατολικοί ως νοτιοδυτικοί και τοπικά μέχρι βορειοδυτικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και παροδικά τοπικά μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, με παροδικά αυξημένες ψηλές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως καταβατικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 14 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 15 στα παράλια και γύρω στους 12 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο, ο καιρός θα συνεχίσει να είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ και τοπικά μέτριοι, 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη και τοπικά στα ανατολικά και στα δυτικά λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 31 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 27 στα νότια, στα ανατολικά και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 26 στα δυτικά παράλια και γύρω στους 22 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Πέμπτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος με τοπικά αυξημένες νεφώσεις στα δυτικά. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά πτώση, για να παραμείνει ωστόσο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Παρασκευή, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα τοπικά αυξημένες νεφώσεις. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά πτώση, για να παραμείνει ωστόσο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Το Σάββατο, παροδικά αυξημένες νεφώσεις δεν αποκλείεται αργά το απόγευμα να δώσουν μεμονωμένη βροχή, κυρίως σε βορειοδυτικές περιοχές. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.

Send this to a friend