Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΛΟΓΕΣ 2024 Χριστόφορος Ιωάννου: Με μοναδικό σκοπό την συνεισφορά στα δρώμενα της Λάρνακας διεκδικεί μια θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο
Χριστόφορος Ιωάννου: Με μοναδικό σκοπό την συνεισφορά στα δρώμενα της Λάρνακας διεκδικεί μια θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο

Χριστόφορος Ιωάννου: Με μοναδικό σκοπό την συνεισφορά στα δρώμενα της Λάρνακας διεκδικεί μια θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο

Με μοναδικό του σκοπό την συνεισφορά στα κοινά και την αντιμετώπιση των σύγχρονων προκλήσεων, ο Χριστόφορος Ιωάννου, Γενικός Διευθυντής της CYFA, διεκδκεί μια θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο του διαμερίσματος Λάρνακας. 

Στην ανακοίνωση της εξαγγελίας του ο ίδιος ανέφερε ότι με ενθουσιασμό και όρεξη υποβάλλει την υποψηφιότητά του ως Δημοτικός Σύμβουλος Λάρνακας.

Συγκεκριμένα τόνιζει πως “με μοναδικό στόχο την προσφορά στα δρώμενα της πόλης μας, με αίσθημα ευθύνης αλλά και πλήρη επίγνωση των προσπαθειών που πρέπει να καταβληθούν για την αντιμετώπιση των διαφόρων προκλήσεων που αντιμετωπίζουμε, δηλώνω έτοιμος να συμβάλω εποικοδομητικά από τη θέση του Δημοτικού Συμβούλου.”

Ο Χριστόφορος Ιωάννου γεννήθηκε το 1979, κατάγεται από την Άσσια (οικ. Γεώργιου Ιωάννου, Κοινοτάρχη Άσσιας) και αποφοίτησε από την Αμερικάνικη Ακαδημία Λάρνακας. Κατέχει πτυχίο Οικονομικών (ΒΑ Econ Hons) από το University of Nottingham, πτυχίο Νομικής (LLB) από το University of London και μεταπτυχιακό (Master in European Economic Studies) από το Collège d’Europe στο Βέλγιο.

Από το 2018 εργάζεται ως Γενικός Διευθυντής σε επιχειρηματικό Σύνδεσμο. Μιλάει Ελληνικά, Αγγλικά και Γαλλικά, είναι εγγεγραμμένος Λομπίστας στην Ανεξάρτητη Αρχή κατά της Διαφθοράς και έχει διατελέσει διαμεσολαβητής για εμπορικά θέματα όπως και μέλος διαφόρων Διοικητικών Συμβουλίων. Είναι νυμφευμένος, έχει μια κόρη και είναι μέλος του Ομίλου Αντισφαίρισης Λάρνακας όπως και δρομέας μεγάλων αποστάσεων.

Send this to a friend