Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΕΚ Μιλίσεβιτς ο ΛΥΤΡΩΤΗΣ σε ένα συγκλονιστικό ματς!
Μιλίσεβιτς ο ΛΥΤΡΩΤΗΣ σε ένα συγκλονιστικό ματς!

Μιλίσεβιτς ο ΛΥΤΡΩΤΗΣ σε ένα συγκλονιστικό ματς!

Σε ένα εκπληκτικό παιχνίδι όπου ακυρώθηκαν τρία γκολ, δυο γκολ του Άρη και ένα της ΑΕΚ, η ομάδα της Λάρνακας κατάφερε να πάρει μία απίστευτη νίκη στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων με κεφαλιά του Μιλίσεβιτς.

Εκπληκτική η προσπάθεια και από τις δυο ομάδες με την ΑΕΚ να χαμογελά στο τέλος και να παίρνει τη νίκη με αποτέλεσμα να παραμείνει στο -1 από την κορυφή και να παραμένει «ζωντανή» στη διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Οι παίκτες της ΑΕΚ έβγαλαν απίστευτη ψυχή και πάθος, δεν παραδόθηκαν λεπτό και στο τέλος κατάφεραν με την κεφαλιά του Μιλίσεβιτς να πάρουν το τρίποντο που πανηγυρίστηκε σαν μισός τίτλο. Επόμενη υποχρέωση της ΑΕΚ απέναντι στην Ομόνοια στο ΑΕΚ Αρένα και ο Άρης θα αναμετρηθεί με το ΑΠΟΕΛ στο ΓΣΠ.

Άρης: Βανά Άλβες, Γκομίς (64′ Κακόριν), Μάτισικ, Γιαγκό, Μαγιαμπέλα (46′ Σάβο), Νίκολιτς (46′ Μπένγκτσον), Μπρόρσον, Σζόκε, Μοντνόρ, Ουρόσεβιτς, Σουμάνκσι (46′ Μπράουν).

ΑΕΚ: Πίριτς, Ντιουνκού (65′ Σάντσες), Λέδες, Τόνγκια, Φαράζ (65′ Σάντος), Λόπες (71′ Ντίμερς), Γκαρθία, Μιλίσεβιτς, Γκάμα (78′ Τρισκόφσκι), Πονς (78′ Γκιούρτσο), Ρομπέρζ.

 

Send this to a friend