Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙΡΟΣ Επιστροφή σε καλοκαιρινό σκηνικό, ανεβαίνει περισσότερο η θερμοκρασία
Επιστροφή σε καλοκαιρινό σκηνικό, ανεβαίνει περισσότερο η θερμοκρασία

Επιστροφή σε καλοκαιρινό σκηνικό, ανεβαίνει περισσότερο η θερμοκρασία

Αφήνει πίσω της για τα καλά την παρένθεση των πρόσφατων βροχοπτώσεων η Κύπρος, καθώς οι προβλέψεις της Μετεωρολογικής, προετοιμάζουν για καλοκαιρινό σκηνικό. Στα αρνητικά, η επιστροφή της σκόνης από τα μέσα της εβδομάδας.

Σύμφωνα με την ενημέρωση της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας, το βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 και παροδικά μέχρι μέτριοι 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 15 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 17 στα παράλια και στους 10 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά κυρίως βορειοανατολικοί, γενικά μέτριοι 4 μποφόρ, για να καταστούν αργότερα βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.

Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 29 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 26 στα παράλια και στους 19 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς 3 και παροδικά μέχρι μέτριοι 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Τρίτη, την Τετάρτη και την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά κατά διαστήματα θα παρατηρούνται μέσες και ψηλές νεφώσεις.

Την Τετάρτη και την Πέμπτη στην ατμόσφαιρα θα αιωρείται αραιή σκόνη.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο την Τρίτη και θα κυμανθεί στα ίδια επίπεδα την Τετάρτη και την Πέμπτη, τα οποία είναι αισθητά πάνω από τους κλιματικούς μέσους όρους.

 

Send this to a friend