Home ΛΑΡΝΑΚΑ Ανδρέας Γιάγκου: Διεκδικεί μια θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο Λάρνακας
Ανδρέας Γιάγκου: Διεκδικεί μια θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο Λάρνακας

Ανδρέας Γιάγκου: Διεκδικεί μια θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο Λάρνακας

Ο Ανδρέας Γιάγκου, Πρόεδρος της Επαρχιακής Επιτροπής της ΕΔΕΚ στην Αμμόχωστο, διεκδικεί μια θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο Λάρνακας.

Η εξαγγελία του:

«Φίλες και Φίλοι, Συμπολίτισες και Συμπολίτες,

Στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές της 9 Ιουνίου 2024, καλούμαστε όλοι να αποφασίσουμε για την πορεία του Δήμου μας, μέσα από τον νέο τρόπο διακυβέρνησης της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Προσωπικά, πήρα την απόφαση και κατεβαίνω για πρώτη φορά στον στίβο της τοπικής αυτοδιοίκησης, κρίνοντας ότι ήρθε το πλήρωμα του χρόνου και ότι μπορώ να προσφέρω ουσιαστικά από το μετερίζι του Δημοτικού Συμβούλου.

Εξάλλου, πεποίθηση μου είναι ότι, το να είσαι σε μια παραγωγική ηλικία και να απαξιώνεις την πολιτική και τους πολιτικούς αφήνοντας την τύχη του τόπου σου σε άλλους, είναι μιζέρια, μοιρολατρία και ευθυνοφοβία, διότι με το να μη συμμετέχεις στα κοινά τότε αφήνεις ελεύθερο το πεδίο στους άλλους να καθορίζουν το μέλλον σου για σένα, χωρίς εσένα.

Πρώτιστο μέλημα μου, να μετουσιώσω την αγάπη μου για τον τόπο μου σε πράξεις. Να βοηθήσω με όσες δυνάμεις έχω να ανέβει η πόλη μας ακόμα περισσότερο, πρώτα στα μάτια των πολιτών της και μετά στα μάτια των επισκεπτών της. Να συνεχίσω να είμαι περήφανος για ένα τόπο με τεράστια ιστορία και σπάνια πολιτιστική και θρησκευτική κληρονομιά και να συμβάλω στο να ενισχυθεί ή ακόμα και να γεννηθεί το συναίσθημα αυτό στη συνείδηση των συμπολιτών μας.

Για όλους αυτούς τους λόγους, ζητώ από όλες και όλους όσους με κρίνουν ικανό και θεωρούν ότι μπορούν να χρησιμοποιήσουν την όρεξη μου για τα όνειρα τους, να με τιμήσουν με την ψήφο τους και να με κάνουν υπόλογο τους.

Φιλικά,
Αντρέας Θ. Γιάγκου»

Send this to a friend