Home ΛΑΡΝΑΚΑ Ππεκρής για Λιμάνι: «Ενωμένοι με αποφασιστικότητα να διεκδικήσουμε αυτά που δικαιούται και αξίζει η πόλη μας»
Ππεκρής για Λιμάνι: «Ενωμένοι με αποφασιστικότητα να διεκδικήσουμε αυτά που δικαιούται και αξίζει η πόλη μας»

Ππεκρής για Λιμάνι: «Ενωμένοι με αποφασιστικότητα να διεκδικήσουμε αυτά που δικαιούται και αξίζει η πόλη μας»

«Είμαστε στη διάθεση του Δημάρχου και του Δημοτικού Συμβουλίου για να ενισχύσουμε τις προσπάθειές τους», ήταν οι δηλώσεις Μιχάλη Ππεκρή αναφορικά με την κρίση που αντιμετωπίζει η Λάρνακα τις τελευταίες μέρες σχετικά με την ανάπτυξη του έργου Μαρίνας και Λιμανίου.

Μετά τις καταγγελίες Βαφεάδη η ανησυχία την υλοποίηση του έργου της Μαρίνας και του Λιμανιού Λάρνακας έφεραν γκρίζα σύννεφα πανω απο τον ουρανού της Λάρνακας με αποτελέσμα εκπροσώποι και βουλευτές της πόλης να τοποθετηθούνται έντονα για το θέμα. Ο υποψήφιος Δήμαρχος, κ. Μιχαλης Ππερκής, σε ανάρτησή του αναφέρει ότι “με έντονη ανησυχία και προβληματισμό παρακολουθούμε τις εξελίξεις γύρω από το μεγαλύτερο έργο που προγραμματίζεται στην πόλη μας.”

Ενώ σημείωνει παράλληλα ότι πρόκειται για το σημαντικότερο έργο ανάπλασης το οποίο πρόκειται να δώσει πνοή στην πόλη, να δημιουργήσει ανάπτυξη και μεγάλο αριθμό θέσεων εργασίας για αυτό πρέπει να γίνει ότι είναι δυνατό για να ξεπεραστούν εμπόδια και δυσκολίες με σκοπό την υλοποίησή του χωρίς άλλη χρονοτριβή.

Χέρι βοηθείας προς τον Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο

Αξιοσημείωτο είναι και το γεγονός, που προς τιμή του αντρός θέτει τον εαυτό του στη διάθεση τόσο του Δημάρχου όσο και του Δημοτικού Συμβουλίου για να ενισχύσει και αυτός τις προσπάθειες για επίλυση της κρίσης.

Συγκεκριμένα,”καλούμε τον Δήμο Λάρνακας και τους άλλους φορείς της πόλης, να αναλάβουν πρωτοβουλίες και να παρέμβουν δυναμικά προς κάθε κατεύθυνση. Είμαστε στη διάθεση του Δημάρχου και του Δημοτικού Συμβουλίου για να ενισχύσουμε τις προσπάθειές τους.”

Τέλος, ο κ. Ππερκής, επισημαίνει ότι η σε αυτό το κεφαλαιώδους σημασίας ζήτημα για το μέλλον της Λάρνακας, πρέπει ενωμένοι να διεκδικήσουν αυτά που δικαιούται και αξίζει η πόλη της Λάρνακας.

Send this to a friend