Home ΛΑΡΝΑΚΑ Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο διαμέρισμα των Τρούλλων ο Χ. Σουρκούνης
Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο διαμέρισμα των Τρούλλων ο Χ. Σουρκούνης

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο διαμέρισμα των Τρούλλων ο Χ. Σουρκούνης

Την ανεξάρτητη υποψηφιότητα του για τη θέση του δημοτικού συμβούλου, που αναλογεί στο δημοτικό διαμέρισμα των Τρούλλων, στο νεοσύστατο Δήμο Αραδίππου εξήγγειλε ο Χρυσόστομος Σουρκούνης.

Όπως αναφέρει στην ανακοίνωση του «διεκδικώ τη συγκεκριμένη θέση, καθώς, πιστεύω ακράδαντα, στη δύναμη της νέας γενιάς να δημιουργήσει αλλαγές και να επηρεάσει θετικά το μέλλον μας».

Αυτούσια η ανακοίνωση του:

Μετά από ώριμη σκέψη και ξεπερνώντας διάφορα εμπόδια που παρουσιάστηκαν, θέτω ενώπιον σας, σεμνά και ταπεινά, την ανεξάρτητη υποψηφιότητά μου, για τη θέση του δημοτικού συμβούλου που αναλογεί στο δημοτικό διαμέρισμα των Τρούλλων, στο νεοσύστατο Δήμο Αραδίππου.

Διεκδικώ τη συγκεκριμένη θέση, καθώς,  πιστεύω ακράδαντα, στη δύναμη της νέας γενιάς να δημιουργήσει αλλαγές και να επηρεάσει θετικά το μέλλον μας.
Τα νέα δεδομένα στην κοινότητα μας, θα είναι πολλά, σύνθετα και πρωτοφανή, η μεταρρύθμιση απαιτεί σύγχρονες προσεγγίσεις, καινοτόμες πρακτικές και ανοιχτούς ορίζοντες και με αυτό το τρόπο  θα λειτουργήσω, για να αναβαθμίσουμε και να μετεξελίξουμε τη κοινότητά μας, σε ένα δημοτικό διαμέρισμα πρότυπο και σήμα κατατεθέν σε όλη την Κύπρο.

Παρά το νεαρό της ηλικίας μου, η ενασχόληση μου με τα κοινά είναι εδώ και χρόνια έντονη. Συμμετείχα από τα μαθητικά μου χρόνια, ανελλιπώς, σε διάφορες  δραστηριότητες της κοινότητας, ενώ με την επιστροφή μου από την Θεσσαλονίκη το 2019 και την ολοκλήρωση των σπουδών μου, στην Δημοσιογραφία, στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, σχεδόν αμέσως εντάχθηκα στο Δ.Σ του ΕΑΣ Σουρουκλής, όπου και το υπηρετώ μέχρι σήμερα.

Συγχωριανοί και Συγχωριανές,

Ονειρεύομαι ένα δημοτικό διαμέρισμα, με νέα έργα και αναβαθμισμένες υποδομές, που θα αξιοποιεί τις νέες τεχνολογίες, που θα πρωταγωνιστεί σε πολιτιστικές εκδηλώσεις και φεστιβάλ, που θα βελτιώνει τη ποιότητα ζωής των κατοίκων του καθημερινά.

Ένα δημοτικό διαμέρισμα δίκαιο, βιώσιμο και προοδευτικό.

Ζητώ λοιπόν, τη στήριξή σας, για να οδηγήσουμε το χωριό μας, σε καλύτερες μέρες, προοπτικής και ανάπτυξης, για όλους ανεξαιρέτως τους κατοίκους.

Χρυσόστομος Σουρκούνης

Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Αραδίππου (Δημοτικό Διαμέρισμα Τρούλλων)

 

Send this to a friend