Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Ο θρίαμβος του Οκκά και η κρίσιμη συνέλευση που πρέπει να ειπωθούν αλήθειες
Ο θρίαμβος του Οκκά και η κρίσιμη συνέλευση που πρέπει να ειπωθούν αλήθειες

Ο θρίαμβος του Οκκά και η κρίσιμη συνέλευση που πρέπει να ειπωθούν αλήθειες

Μεγάλη νίκη από κάθε άποψη σημείωσε η Ανόρθωση κόντρα στο ΑΠΟΕΛ με τον Γιάννη Οκκά να κάνει εκπληκτικό κοουτσάρισμα και να μην επιτρέπει στον Πίντο να κάνει το παιχνίδι που θα ήθελε. Με ένα τσουβάλι σημαντικές απουσίες και άλλα τόσα οικονομικά προβλήματα η Ανόρθωση αποδεικνύει γιατί η φανέλα της είναι τόσο βαριά. Γιατί κανείς δεν μπορεί να την υποτιμήσει ακόμη κι αν είναι στα χειρότερα της.

Ο Οκκάς με βάση το τι έχει στα χέρια του και όλες τις καταστάσεις έκανε μία υπέρβαση στο ΓΣΠ. Κατάφερε να κάνει κινήσεις ματ στο ΑΠΟΕΛ με τον τρόπο που παρέταξε την ομάδα του και κέρδισε τις εντυπώσεις αλλά και τη μάχη των πάγκων. Με Κύπριους που στέλνουν το μήνυμα σε Γκαγιέγο ότι κακώς δεν προτιμήθηκαν κατά τη διάρκεια της σεζόν και οι οποίοι δείχνουν μεγάλη διάθεση και δίψα για να μονιμοποιηθούν στην ενδεκάδα.

Η νίκη με 2-0 με τα γκολ των Φερέιρα και Παρούτη αποτέλεσε την επιβεβαίωση της ανωτερότητας της Ανόρθωσης στο γήπεδο. Πλέον η προσοχή στρέφεται στην έκτακτη Γενική Συνέλευση που είναι προγραμματισμένη για τις 18:00, εκεί όπου θα συζητηθούν τα οικονομικά θέματα αλλά και λύσεις που πρέπει να συζητηθούν.

Πιθανόν ο Σάντης να παρουσιάσει πλάνο με το οποίο θα χρειαστεί να πάρει απαντήσεις και βοήθειες από φίλους της Ανόρθωσης που έχουν την οικονομική δυνατότητα να συνεισφέρουν και να βοηθήσουν σε αυτή την κρίσιμη στιγμή. Αν δεν λάβει την στήριξη που θέλει δεν αποκλείεται να προκύψουν νέες διοικητικές εξελίξεις. Το σημαντικό είναι τα μέλη που θα παρευρεθούν σήμερα να ενημερωθούν για τα πραγματικά δεδομένα που υπάρχουν σήμερα στην Ανόρθωση και να υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα.

Send this to a friend