Home ΛΑΡΝΑΚΑ Μαρίνα Παπαμακαρίου: Με πολύχρονη παρουσία και εμπειρία διεκδικεί μια θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο της Λάρνακας
Μαρίνα Παπαμακαρίου: Με πολύχρονη παρουσία και εμπειρία διεκδικεί μια θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο της Λάρνακας

Μαρίνα Παπαμακαρίου: Με πολύχρονη παρουσία και εμπειρία διεκδικεί μια θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο της Λάρνακας

Η Μαρίνα Παπαμακαρίου γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Λάρνακα,είναι παντρεμένη με τον Πέτρο Παπαμακαρίου (οικ. του μ. Πατρός Παπαμακαρίου, ιερέα επί σειρά ετών στον Ιερό Ναό Αγίου Λαζάρου) και πολύτεκνη μητέρα τεσσάρων ενηλίκων παιδιών και διεκδικεί για πρώτη φορά μια θέση στο Δημοτικό Συμβούλιο της Λάρνακας. 

Η κ. Παπαμακαρίου είναι απόφοιτος της Νομικής Σχολής Αθηνών με μεγάλη εμπειρία στα κοινοβουλευτικά δρώμενα, αφού από το 2002 και μέχρι σήμερα κατέχει τη θέση κοινοβουλευτικού συνεργάτη, έχοντας διατελέσει συνεργάτιδα του πρώην βουλευτή Λάρνακας Αντρέα Μούσκου από το 1991 έως το 2001 και ακολούθως κοινοβουλευτική συνεργάτιδα επί σειράν ετών του διατελέσαντος Βουλευτή Ζαχαρία Ζαχαρίου.

Διετέλεσε επίσης σύμβουλος στο γραφείο της νυν Προέδρου της Βουλής των Αντιπροσώπων κας Αννίτας Δημητρίου και σήμερα κατέχει τη θέση γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του Δημοκρατικού Συναγερμού.  Ανέπτυξε από νωρίς και συνεχίζει να έχει ενεργή παρουσία στα δρώμενα της επαρχίας της υπηρετώντας ως γραμματέας της Προοδευτικής Κίνησης Λάρνακας για πολλά χρόνια αλλά και ως Πρόεδρος σε Συνδέσμους Γονέων.  Έχει επίσης στο ενεργητικό της αξιοσημείωτη φιλανθρωπική δράση ως μέλος κοινωφελών οργανώσεων.

Στην εξαγγελία της με σύνθημα «Γιατί η Λάρνακα μπορεί να γίνει καλύτερη!» , η κ. Παπαμακαρίου, εξέφρασε την πρόθεσή της για τη διεκδίκηση θέσης στο Δημοτικό Συμβούλιο Λάρνακας ως ενεργός πολίτης με θέσεις και απόψεις, για καίρια ζητήματα της πόλης της. Η πολύχρονη και ενεργή της παρουσία στα δρώμενα της Επαρχίας Λάρνακας, οι γνώσεις και οι εμπειρίες που έχει αποκτήσει, της παρέχουν τη δυνατότητα να συμβάλει αποτελεσματικά και υπεύθυνα στην ανάπτυξη του Δήμου και στην ανάδειξη της πόλης του Ζήνωνα στη θέση που δικαιούται και της αξίζει.

Ζητά λοιπόν την στήριξη των Λαρνακέων, με αίσθημα ευθύνης, σύνεση και αποφασιστηκότητα για να εργαστεί για μια πιο όμορφη και βίωσιμη πόλη με σκοπό την ανάπτυξη και την ποιοτικότερη ζωή των κατοίκων της.

Send this to a friend