Home ΛΑΡΝΑΚΑ Άκης Ζαννέτου: «Πολιτευτήκαμε υπεύθυνα γιατί άξιζε και αξίζει σε όλους τους Λαρνακείς μια καλύτερη πόλη»
Άκης Ζαννέτου: «Πολιτευτήκαμε υπεύθυνα γιατί άξιζε και αξίζει σε όλους τους Λαρνακείς μια καλύτερη πόλη»

Άκης Ζαννέτου: «Πολιτευτήκαμε υπεύθυνα γιατί άξιζε και αξίζει σε όλους τους Λαρνακείς μια καλύτερη πόλη»

Ο Υποψήφιος Αντιδήμαρχος Λάρνακας, Άκης Ζαννέτου, παρουσίασε σήμερα την προσωπική του ιστοσελίδα ενόψει της προεκλογικής εκστρατείας με αποκορύφωμα τις εκλογές της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και τις Ευρωεκλογές στις 09 Ιουνίου 2024. 

Στο καλωσόρισμα της ιστοσελίδας του, ο Υποψήφιος Αντιδήμαρχος και Επικεφαλής της Δημοτικής Ομάδας του ΔΗΣΥ κ. Ζαννέτου τονίζει ότι η προσπάθεια που έχει αρχίσει στη Λάρνακα τα τελευταία χρόνια αποτέλεσε συλλογική προσπάθεια.

Συγκεκριμένα αναφέρει ότι “κληρονομώντας μια φανερά δύσκολη εποχή στον Δήμο, το 2016 αναλάβαμε με σοβαρότητα κάθε ευθύνη που είχαμε ενώπιον των συνδημοτών μας. Πολιτευτήκαμε υπεύθυνα, με σύνεση και συλλογικότητα για το κοινο καλό και συμφέρον της πόλης μας.”

Προσθέτοντας ότι το 2021 ανέλαβε Επικεφαλής της Δημοτικής Ομάδας του ΔΗΣΥ, γεγονός που τον παρώθησε να θέλει να συμβάλει στην εξέλιξη και την περαιτέρω βελτίωση της Λάρνακας.

Όραμά του, όπως ο ίδιος αναφέρει, είναι η Λάρνακα να αξιοποιήσει όλα τα πλεονεκτήματά της, να ανθίσει οικονομικά, εμπορικά και τουριστικά, να ξεχωρίσει. Ο κ. Ζαννέτου τόνισε τέλος ότι, “η  προσπάθεια που έχει αρχίσει δεν ανήκει μόνο σε εμένα και το Δημοτικό Συμβούλιο, αλλά σε όλους τους Λαρνακείς που σέβονται και αγαπούν την πόλη τους. Γιατί Πάνω και Πρώτα είναι η Λάρνακα.”

Send this to a friend