Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΕΚ Ντέρμπι Ευρώπης και ελπίδας στο ΑΕΚ Αρένα
Ντέρμπι Ευρώπης και ελπίδας στο ΑΕΚ Αρένα

Ντέρμπι Ευρώπης και ελπίδας στο ΑΕΚ Αρένα

Κρίσιμη αναμέτρηση έρχεται για την ΑΕΚ η οποία υποδέχεται απόψε στις 19:30 την Πάφο και θέλει μόνο νίκη και τρίποντο για να μπορέσει να παραμείνει σε τροχιά τριάδας αρχικά αλλά και να διατηρήσει τις ελπίδες της για τον τίτλο.

Ο απόηχος της πιθανής αποχώρησης του Σιμόν στο τέλος της σεζόν έχει επισκιάσει κάπως τα πράγματα αλλά η συγκέντρωση και η αποφασιστικότητα παραμένει στα ίδια επίπεδα για την ομάδα της Λάρνακας. Ο Σιμόν επίσημα λέει ότι δεν έχει λάβει επίσημη πρόταση από την ομοσπονδία του Ισραήλ και δεν έχει μιλήσει με κανένα. Στο Ισραήλ το θεωρούν δεδομένο ότι θα είναι ο νέος προπονητής. Όλα δείχνουν ότι αποχωρεί αλλά θέλει να το κάνει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Ισραηλινό τεχνικό και θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα απέναντι στην Πάφο. Πιθανόν να δούμε βασικό τον Φραν Σολ αντί του Λόπες στην κορυφή της επίθεσης.

Ερωτηματικό αποτελεί η παρουσία του κόσμου της ομάδας μιας και εκτιμάται ότι θα είναι αισθητά μειωμένη σε σχέση με την προηγούμενη βδομάδα όπου δεν έμεινε αδιάθετο εισιτήριο.

Send this to a friend