Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ 2ο Βραβείο για το Γυμνασίου Αραδίππου στον Β΄ Λογοτεχνικό Διαγωνισμό του Διεθνoύς Φεστιβάλ Ποίησης Λάρνακας
2ο Βραβείο για το Γυμνασίου Αραδίππου στον Β΄ Λογοτεχνικό Διαγωνισμό του Διεθνoύς Φεστιβάλ Ποίησης Λάρνακας

2ο Βραβείο για το Γυμνασίου Αραδίππου στον Β΄ Λογοτεχνικό Διαγωνισμό του Διεθνoύς Φεστιβάλ Ποίησης Λάρνακας

Το Διεθνές Φεστιβάλ Ποίησης Λάρνακας, σε συνεργασία με το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «Δημιουργική Γραφή» του Πανεπιστημίου Δυτικής Μακεδονίας, προκήρυξαν τον Β΄ Μαθητικό Λογοτεχνικό Διαγωνισμό ποιήματος, με την ονομασία «Ιερότητα της γραφής – 2024».

 

 

Με αφορμή τα 50χρονα της εισβολής αλλά και τα όσα τραγικά συμβαίνουν σε Παλαιστίνη, Ουκρανία και ολόκληρο τον κόσμο,  με στόχο την ειρήνη και τη συναδέλφωση των λαών, για έναν κόσμο ειρήνης, προτάθηκαν  λίγοι στίχοι από τον Ύμνο εις την Ελευθερία, με σκοπό τα παιδιά να εμπνευστούν και να γράψουν το δικό τους ποίημα.

Το Γυμνάσιο Αραδίππου συμμετείχε στον εν λόγω διαγωνισμό με τον μαθητή Χριστόφορο Κατσιαρδή και υπευθυνο καθηγητή τον φιλόλογο Σάββα Βορκά, εξασφαλίζοντας τη 2η θέση.

Ευχαριστούμε θερμά  και συγχαίρουμε τους διοργανωτές για την όλη πρωτοβουλία, η οποία στοχεύει στην υγιή ενασχόληση και ευρύτερη παιδεία των νέων και αποτελεί κίνητρο για τα παιδιά να ανακαλύψουν, αλλά και να ξεδιπλώσουν τα χαρίσματά τους.

Συγχαρητήρια, επίσης, αξίζουν σε όλους τους μαθητές και μαθήτριες που εργάστηκαν με ζέση αλλά και σε κάθε εκπαιδευτικό που εμπνέει, ενθαρρύνει, καθοδηγεί και στηρίζει τους μαθητές του!

Send this to a friend