Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Αρχηγός για Αββακούμ και «χρυσά διαβατήρια»: «Προωθούνται κανονικά οι υποθέσεις»
Αρχηγός για Αββακούμ και «χρυσά διαβατήρια»: «Προωθούνται κανονικά οι υποθέσεις»

Αρχηγός για Αββακούμ και «χρυσά διαβατήρια»: «Προωθούνται κανονικά οι υποθέσεις»

«Οι υποθέσεις προωθούνται κανονικά.»

Αυτό δήλωσε ο Αρχηγός Αστυνομίας Στέλιος Παπαθεοδώρου, ερωτηθείς από δημοσιογράφους αναφορικά με την πορεία των αστυνομικών ερευνών για τις υποθέσεις που αφορούν στην Ιερά Μονή Οσίου Αββακούμ στο Φτερικούδι.

Αναχωρόντας από τη Νομική Υπηρεσία στην οποία παρακάθισε σε σύσκεψη με τον Γενικό Εισαγγελέα Γιώργο Σαββίδη για το ζήτημα των παράνομων πολιτογραφήσεων, ο κύριος Παπαθεοδώρου ανέφερε ότι σε σύσκεψη που ακολουθεί θα παρακαθίσουν μέλη των ανακριτικών ομάδων στις οποίες συμμετέχουν και οι ανεξάρτητοι ποινικοί ανακριτές που διόρισε η Νομική Υπηρεσία.

«Θα μελετηθούν τα περαιτέρω βήματα.»

Ο κύριος Παπαθεοδώρου προανείγγειλε εξελίξεις σε σχέση με τις υποθέσεις των παράνομων πολιτογραφήσεων, αφού κάποιες εξ αυτών είναι στο τελικό στάδιο και παρέπεμψε για ανακοινώσεις στον Γενικό Εισαγγελέα.

Όπως μετέδωσε στην εκπομπή Alpha Ενημέρωση ο δημοσιογράφος Ιάκωβος Ιακώβου, η πρώτη σύσκεψη άρχισε στις δέκα το πρωί και σε αυτήν παρακάθισαν ο Αρχηγός Αστυνομίας, έξι ανακριτές και εκπρόσωποι της Νομικής Υπηρεσίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο τραπέζι τέθηκαν τα αποτελέσματα των ερευνών για τρείς χωριστές υποθέσεις πολιτογραφήσεων καθώς και η υπόθεση είκοσι συνολικά πολιτογραφήσεων που έγιναν από μεγάλο δικηγορικό γραφείο.

 

Send this to a friend