Home ΛΑΡΝΑΚΑ Την υποψηφιότητα του για τις Δημοτικές Εκλογές εξήγγειλε ο Κωστάκης Κουκκουλλής
Την υποψηφιότητα του για τις Δημοτικές Εκλογές εξήγγειλε ο Κωστάκης Κουκκουλλής

Την υποψηφιότητα του για τις Δημοτικές Εκλογές εξήγγειλε ο Κωστάκης Κουκκουλλής

Την υποψηφιότητα του με τον ΔΗΣΥ για τις Δημοτικές Εκλογές εξήγγειλε ο Κωστάκης Κουκκουλλής.

Εξαγγελία 

Φίλες και φίλοι με την ευκαιρία της υποψηφιότητας μου στη θέση του δημοτικού συμβούλου της πόλης μας, θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας το βιογραφικό μου για να με γνωρίσετε καλύτερα.


Γεννήθηκα στη Λάρνακα, την πόλη όπου μεγάλωσα και έφτιαξα την οικογένεια μου. Είμαι απόφοιτος του Οικονομικού κλάδου του Παγκυπρίου Λυκείου Λάρνακας και κάτοχος του διπλώματος Logistics Management του Northwest Kent Collage της Αγγλίας.

Το 1981 εργάστηκα σε ιδιωτική εταιρεία εισαγωγών και ήμουν υπεύθυνος πωλήσεων στην ελεύθερη επαρχία Αμμοχώστου. Η σταδιοδρομία μου στη βιομηχανία του εμπορίου άρχισε τον Ιανουάριο του 1984, στη θέση του Διευθυντή των Κ.Α.Ε υπό τη διοίκηση του Τμήματος Τελωνείων Κύπρου. Το 1996 η επαγγελματική μου πορεία συνεχίστηκε στις Κυπριακές Αερογραμμές ως Διευθυντής Καταστημάτων Αφορολογήτων Ειδών και το 2002 προάχθηκα στη θέση του Γενικού Διευθυντή Καταστημάτων Αφορολογήτων Ειδών. Τον Αύγουστο του 2006 ανέλαβα την θέση του Διευθυντή Επιχειρήσεων και Εφοδιαστικής Αλυσίδας και είμαι μέλος της ανώτερης διευθυντικής ομάδας στη νέα εταιρεία που διαχειρίζεται τα Καταστήματα Αδασμολόγητων Λάρνακας και Πάφου (CTC ARI AIRPORTS LTD) μέχρι σήμερα. Τον Ιανουάριο του 2019, διορίστηκα από το Υπουργικό Συμβούλιο, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Κυπριακού Οργανισμού Αθλητισμού, και στις 7/9/2021 διορίστηκα στην θέση του Αντιπροέδρου στο Δ.Σ του ΚΟΑ.

Είμαι μέλος του European Logistics Association Brussels E.L.A. και έχω παρακολουθήσει σειρά εκπαιδευτικών προγραμμάτων στην Κύπρο όπως το Cyprus International Institute of Management (CIIM) και στο εξωτερικό, σε διάφορους τομείς όπως των Logistics, Projects Management, PMP Certification, Make Decisions Easier, Managing Construction Contacts-Procurement, Commercial Negotiations, KPI’s Key Performance Indicators, Ικανότητες Διεξαγωγής Αξιολογήσεων Προσωπικού, κ.α. Παράλληλα, είμαι το πρώτο μέλος από την Κύπρο στο Δ.Σ του European Travel Retail Council, Μέλος του AET Association for European Transport.

Με γνώση, εμπειρία και όραμα, για τη Λάρνακα!

Κωστάκης Κουκκουλλής / Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Λάρνακας ΔΗΣΥ

Send this to a friend