Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Στις εκπαιδευτικές δράσεις της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Αραδίππου «Γιάγκος Κωνσταντινίδης» καλεσμένη αυτό το Σάββατο η συγγραφέας Πενέλοπε Βάσκες Χατζηλύρα
Στις εκπαιδευτικές δράσεις της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Αραδίππου «Γιάγκος Κωνσταντινίδης» καλεσμένη αυτό το Σάββατο η συγγραφέας Πενέλοπε Βάσκες Χατζηλύρα

Στις εκπαιδευτικές δράσεις της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Αραδίππου «Γιάγκος Κωνσταντινίδης» καλεσμένη αυτό το Σάββατο η συγγραφέας Πενέλοπε Βάσκες Χατζηλύρα

Στα πλαίσια των προγραμμάτων που αναπτύξαμε και καθιερώσαμε στη Δημοτική Βιβλιοθήκη Αραδίππου «Γιάγκος Κωνσταντινίδης», περιλαμβάνει κι ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα δράσης, επιμόρφωσης και ψυχαγωγίας παιδιών ηλικίας 4 – 9 χρόνων και όχι μόνο.

Καλεσμένη αυτό το Σάββατο 6 Απριλίου 2024 και ώρα 10.00 π.μ. η Πενέλοπε Βάσκες Χατζηλύρα, συγγραφέας με θέμα Θέμα: “Η Καρολίνα τρώει τις εποχές”.

Βιογραφικό της συγγραφέας:
Η Πενέλοπε Βάσκες Χατζηλύρα, γεννημένη στην καρδιά της Δομινικανής Δημοκρατίας και μεγαλωμένη στον πολιτισμικό περιβάλλον της Κύπρου, είναι μια αρχιτέκτονας, με όραμα και μια συγγραφέας, με πάθος για την αφήγηση ιστοριών, που εμπνέουν και διδάσκουν, ενώ διατηρεί την αφοσίωσή της στη σωματική δραστηριότητα, τη μουσική και την τέχνη.


Μέσα από το έργο της, “Η Καρολίνα τρώει τις εποχές”, που έχει τιμηθεί με την επιλογή του στον κατάλογο “White Ravens 2022”, η Πενέλοπε μας προσκαλεί να ανακαλύψουμε την αρμονία της φύσης και την αξία της βιώσιμης ζωής.
Λίγα λόγια για το παραμύθι:

Σε αυτό το πολύχρωμο βιβλίο, η Καρολίνα μας παίρνει από το χέρι και μας ξεναγεί στην υπαίθρια αγορά, όπου κάθε εποχή φέρνει μαζί της νέα αρώματα και γεύσεις. Ένα βιβλίο που θα μάθει στα παιδιά την αξία της εποχικότητας και της υγιεινής διατροφής, ενώ ταυτόχρονα τονίζει τη σημασία της ανακύκλωσης και της προστασίας του πλανήτη μας, αφου το βιβλίο ειναι εκτυπωμένο με 100% ανακυκλωμένο χαρτί.

Η Πενέλοπε Βάσκες Χατζηλύρα θα μας ταξιδέψει σε έναν κόσμο όπου οι εποχές αλλάζουν μαζί με τα χρώματα και τις γεύσεις της φύσης.

Προσκαλούμε λοιπόν τους μικρούς μας φίλους, σε έναν κόσμο φαντασίας και γνώσης!

Είσοδος: Δωρεάν για όλους – μικρούς και μεγάλους!

Send this to a friend