Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ «Στόλισαν» το Αυγόρου με βρισιές και αισχρόλογα κατά του Κοινοτάρχη (φώτο)
«Στόλισαν» το Αυγόρου με βρισιές και αισχρόλογα κατά του Κοινοτάρχη  (φώτο)

«Στόλισαν» το Αυγόρου με βρισιές και αισχρόλογα κατά του Κοινοτάρχη (φώτο)

Θλίψη και αποτροπιασμό προκαλούν οι εικόνες που αντίκρισαν με το πρώτο φως της ημέρας οι κάτοικοι του Αυγόρου.

Άγνωστοι νυχτοβάτες ανέγραψαν με σπρέι υβριστικά συνθήματα και αισχρόλογα κατά του Κοινοτάρχη και υποψήφιου Αντιδήμαρχου Παναγή Μιχαηλά, βανδαλίζοντας δημόσια κτίρια, σχολεία και ιδιωτικές περιουσίες απ’ άκρη σ’ άκρη του χωριού.

Οι δράστες κατέστρεψαν μεταξύ άλλων την πρόσοψη του Β’ Δημοτικού Σχολείου Αυγόρου, την περίφραξη του Κοινοτικού Κοιμητηρίου, κτίσματα στην πλατεία του χωριού και ιδιωτικές περιουσίες.

Από την πρώτη στιγμή, ενημερώθηκαν μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Αμμοχώστου, που διεξάγουν έρευνες για εντοπισμό των δραστών. Στο “μικροσκόπιο” βρίσκονται εικόνες από κλειστά κυκλώματα παρακολούθησης που είναι εγκατεστημένα σε διάφορα υποσταστικά στην κοινότητα.

Τους πιο πάνω βανδαλισμούς καταδίκασε με ανάρτηση του στο Facebook ο ίδιος ο κοινοτάρχης Παναγής Μιχαηλάς, σημειώνοντας πως την διερεύνηση της υπόθεσης ανέλαβαν οι αρμόδιες Αρχές.

«Καταδικάζω με τον πιο έντονο τρόπο τους βανδαλισμούς και την αναγραφή αισχρών συνθημάτων σε δημόσια κτίρια και ιδιωτικές περιουσίες της κοινότητας Αυγόρου.

Είμαι βέβαιος ότι τέτοιες πράξεις δεν αντιπροσωπεύουν τους προοδευτικούς,  φιλήσυχους και εργατικούς ανθρώπους του Αυγόρου.

Οι ύβρεις και οι προσωπικοί χαρακτηρισμοί εναντίον μου, δεν πρόκειται να αποτρέψουν την σκληρή δουλειά ή να αμαυρώσουν το πολυσχιδές έργο που επιτελούμε με τα μέλη του Κοινοτικού Συμβουλίου, για την πρόοδο και την ευημερία της κοινότητας.

Οι αρμόδιες Αρχές έχουν αναλάβει τη διερεύνηση της υπόθεσης».

Πηγή: alphanews

Send this to a friend