Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Στη Λεμεσό με ερωτηματικά και απουσίες…
Στη Λεμεσό με ερωτηματικά και απουσίες…

Στη Λεμεσό με ερωτηματικά και απουσίες…

Μία ακόμη δύσκολη αποστολή περιμένει την Ανόρθωση στην αναμέτρηση με τον Άρη μέσα στη Λεμεσό. Η ομάδα του Γιάννη Οκκά περνά μία δύσκολη περίοδο με τα οικονομικά προβλήματα αλλά και με το γεγονός ότι η ομάδα έχει μείνει εκτός στόχων σε πρωτάθλημα και κύπελλο.

Η παρουσία του Σάντη στην χθεσινή προπόνηση ήταν τέτοια όπου προσπάθησε να φέρει ηρεμία στα αποδυτήρια και να καθησυχάσει τους παίκτες σχετικά με τα χρήματα που έχουν να παίρνουν αλλά για την ώρα δεν υπάρχει η δυνατότητα η ομάδα να ανταποκριθεί. Όμως το γεγονός ότι βρέθηκε ο πρόεδρος στα αποδυτήρια ίσως να έδωσε μία μεγαλύτερη αίσθηση ασφάλειας στους ποδοσφαιριστές.

Στόχος για την Ανόρθωση είναι να μπορέσει παρουσιαστεί όσο γίνεται καλύτερη μέχρι και το τέλος του πρωταθλήματος και να μην γίνει έρμαιο στις ορέξεις των υπόλοιπων ομάδων που έχουν στόχους και απαιτήσεις.

Ο Οκκάς έχει εξαιρετικά δύσκολο έργο αλλά καλείται με ότι όπλα έχει στη διάθεση του να κάνει το καλύτερο δυνατό. Η προσπάθεια του γίνεται ακόμη πιο δύσκολη αν αναλογιστεί κανείς ότι υπάρχουν και σημαντικές απουσίες. Εκτός είναι οι Τεχέρα, Κίκο, Τσίκο, Τιουνέ, Μιχαήλ και Γκασάμα.

Ο Οκκάς αναμένεται να δώσει φανέλα βασικού σε κάποιους Κύπριους και δεν αποκλείεται να προβεί και σε μία κίνηση που θα εκπλήξει.

 

Send this to a friend