Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΥΓΕΙΑ 3ο Παγκύπριο Συνέδριο Χρόνιου Πόνου: Καίριας Σημασίας Συζητήσεις στον Τομέα της Υγείας
3ο Παγκύπριο Συνέδριο Χρόνιου Πόνου: Καίριας Σημασίας Συζητήσεις στον Τομέα της Υγείας

3ο Παγκύπριο Συνέδριο Χρόνιου Πόνου: Καίριας Σημασίας Συζητήσεις στον Τομέα της Υγείας

Το 3ο Παγκύπριο Συνέδριο Χρόνιου Πόνου, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας και του Παγκύπριου Ιατρικού Συλλόγου είναι προγραμματισμένο να λάβει χώρα στις 12 και 13 Απριλίου 2024 στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου. Το Συνέδριο υποστηρίζεται από τον Σύλλογο Νοσηλευτών και Μαιών της Κύπρου, και τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Νοσηλευτών Χειρουργείου.

Οργανωτές του συνεδρίου είναι η Cyprus Pain Clinic, το Πανεπιστήμιο Κύπρου, το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο, το Πανεπιστήμιο Frederick, το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου και ο Τομέας Εκπαίδευσης της Διεύθυνσης Νοσηλευτικών Υπηρεσιών (ΤΕΔΝΥ).

Είκοσι επτά διακεκριμένοι ομιλητές θα αναλάβουν την παρουσίαση θεμάτων που αφορούν τον πόνο καρκίνου στα παιδιά, τον πόνο και την κατάθλιψη, την Ιατρική του Πόνου, την κεφαλαλγία, τους νέους ορίζοντες στη θεραπεία της Ημικρανίας και πολλά άλλα. Μέγας Χορηγός του Συνεδρίου είναι η φαρμακευτική εταιρεία MedicalWare, ενώ στο συνέδριο θα παραβρεθούν αρκετές κορυφαίες φαρμακευτικές εταιρείες ως εκθέτες.

Επαγγελματίες και φοιτητές στον χώρο τον Ιατρικών Υπηρεσιών προσκαλούνται να παρακολουθήσουν τις συνεδριάσεις. Το Συνέδριο θα μοριοδοτηθεί από τον Παγκύπριο Ιατρικό Σύλλογο και από τον Παγκύπριο Σύνδεσμο Νοσηλευτών και Μαιών.

Η εταιρεία EasyConferences συντονίζει και υποστηρίζει το Συνέδριο. Για περισσότερες πληροφορίες και το ολοκληρωμένο πρόγραμμα, μπορείτε να επισκεφθείτε το chronicpainconference.org ή να καλέσετε στο 22591900. Οι παρουσιάσεις είναι στην Ελληνική γλώσσα.

Send this to a friend