Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ Μαθητές του Λυκείου Αγίου Γεωργίου Λάρνακας επισκέφθηκαν τον Δήμαρχο Αραδίππου μέσα στα πλαίσια του περιβαλλοντικού προγράμματος “Νέοι Δημοσιογράφοι για το περιβάλλον”
Μαθητές του Λυκείου Αγίου Γεωργίου Λάρνακας επισκέφθηκαν τον Δήμαρχο Αραδίππου μέσα στα πλαίσια του περιβαλλοντικού προγράμματος “Νέοι Δημοσιογράφοι για το περιβάλλον”

Μαθητές του Λυκείου Αγίου Γεωργίου Λάρνακας επισκέφθηκαν τον Δήμαρχο Αραδίππου μέσα στα πλαίσια του περιβαλλοντικού προγράμματος “Νέοι Δημοσιογράφοι για το περιβάλλον”

Μέσα στα πλαίσια του περιβαλλοντικού προγράμματος “Νέοι Δημοσιογράφοι για το περιβάλλον”, στο οποίο συμμετέχει το Λύκειο Αγίου Γεωργίου Λάρνακας, μαθητές του σχολείου επισκέφθηκαν τον Δήμαρχο Αραδίππου κ. Ευάγγελο Ευαγγελίδη.

Μέσα στα πλαίσια του προγράμματος οι μαθητές ασχολήθηκαν με το πρόβλημα της δυσοσμίας, που παρατηρείται στην πόλη και επαρχία Λάρνακας.

Παρουσίασαν στον Δήμαρχο Αραδίππου τα αποτέλεσμα της έρευνας που διεξήχθη ανάμεσα στους εκπαιδευτικούς, μαθητές και μαθήτριες του σχολείου μας, ενώ εξέφρασαν τις ανησυχίες τους σχετικά με την απελευθέρωση αερίων, τα οποία όχι μόνο προκαλούν το πρόβλημα της δυσοσμίας, αλλά επιβαρύνουν και το φαινόμενο του Θερμοκηπίου.

Με την σειρά του ο Δήμαρχος Αραδίππου υποδέχθηκε εγκάρδια την μαθητική ομάδα και τους συνεχάρη για τις ανησυχίες αυτές που
εξέφρασαν.

Το πρόβλημα αυτό ταλαιπωρεί εδώ και καιρό την πόλη και επαρχία Λάρνακας και σε συνεργασία με την υπηρεσία περιβάλλοντος και την Επιτροπή Περιβάλλοντος της Βουλής προσπαθούν να δώσουν λύσεις ανώδυνες και κυρίως διαχρονικές, που θα επιβαρύνουν όσο το δυνατόν λιγότερο το περιβάλλον και την ποιότητα ζωής των πολιτών της πόλης και επαρχίας Λάρνακας.

Επιπλέον ο Δήμαρχος Αραδίππου, ανέλυσε το μακροπρόθεσμο πλάνο του Δήμου και ζήτησε από τους μαθητές να παραμείνουν ενεργοί και να συνεχίσουν να ενημερώνονται για τα προβλήματα αυτά, τα οποία επηρεάζουν την ποιότητα ζωής όλων μας.

Οι μαθητές του σχολείου μας που συμμετείχαν: Μιλτιάδης Παλληκαρίδης, Ζήνων Ζήνωνος, Μιχαήλ Τσιρέλλης και Δημήτρης Μητσής. Όλοι οι μαθητές είναι από το τμήμα Α24.

 

 

Send this to a friend