Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ Καζαμίας: “Αύξηση 10% στον προϋπολογισμό, αυτές είναι μεσοβέζικες λύσεις…”
Καζαμίας: “Αύξηση 10% στον προϋπολογισμό, αυτές είναι μεσοβέζικες λύσεις…”

Καζαμίας: “Αύξηση 10% στον προϋπολογισμό, αυτές είναι μεσοβέζικες λύσεις…”

Στον ΣΠΟΡ FM 95,0 και στην εκπομπή «Κάνε Παιχνίδι» μίλησε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Σαλαμίνας, Γιώργος Καζαμίας.

Αναλυτικά:

«Πρώτα να εκφράσω τα ειλικρινή συλλυπητήρια του Δ.Σ. της Νέας Σαλαμίνας και όλου του «ερυθρόλευκου» λαού προς την οικογένεια του πρώην προέδρου της ομάδας, Θουκή Θουκιδίδη. Προετοιμαζόμαστε κατάλληλα για τον αγώνα του Σάββατου. Χθες το Δ.Σ. παρέθεσε δείπνο σε ποδοσφαιριστές και στην ποδοσφαιρική ομάδα. Παρόλο που τον τελευταίο ένα μήνα δεν είχαμε τα αποτελέσματα που θέλαμε, εντούτοις δεν χάθηκε η πίστη και η εμπιστοσύνη μας προς παίκτες και τεχνικό επιτελείο. Πρέπει να βλέπουμε όλη την εικόνα, η οποία είναι ικανοποιητική για φέτος».

Που οφείλεται η αγωνιστική κάθοδος: «Ο πρώτος λόγος έχει να κάνει με το ότι ο προπονητής μας δοκιμάζει διάφορα πράγματα στην ομάδα. Είτε διαφορετικά συστήματα, είτε ποδοσφαιριστές που δοκιμάζει σε διαφορετικές θέσεις. Επίσης από εδώ και μπρος θα δώσει χρόνο συμμέτοχης σε άλλους παίκτες. Το δεύτερο, θεωρούμε πως μας επηρέασε περισσότερο από ότι περιμέναμε ο αποκλεισμός απ’ την Πάφο. Όχι μόνο παίκτες κει τεχνικό επιτελείο, αλλά και ολόκληρου του οικοδομήματος».

Για το rotation που αναμένεται να γίνει στην πορεία: «Αυτό το δήλωσε και ο ίδιος ο προπονητής. Ότι θα συνεχίσει να δοκιμάζει άλλους σχηματισμούς, αλλά και ότι θα δώσει ευκαιρίες σε άλλους παίκτες που δεν τους έδωσε αρκετό χρόνο συμμετοχής έως τώρα. Ο προγραμματισμός αρχίζει πάντα από το υφιστάμενο ρόστερ».

Για τις επόμενες ανανεώσεις: «Υπάρχουν συζητήσεις στα σκαριά».

Αν είναι ψηλά στη λίστα προτεραιοτήτων οι Ντουρμισάι, Μπεχαράνο και Λέουκο: «Δεν είμαι στην ομάδα προγραμματισμού, αλλά νομίζω δίνεις ένα στίγμα που πολλοί και πολλές περιμένουμε να κινηθεί η ομάδα προγραμματισμού».

Για την αύξηση του προϋπολογισμού κατά 10 τοις εκατό: «Ο προϋπολογισμός αφορά όλα τα έσοδα και τα έξοδα που αφορούν το Σωματείο. Έχουμε προβλέψει σε όλα μας τα έξοδα σε ένα ποσό αυξητικό ποσοστό του ύψους του δέκα τοις εκατό. Κάναμε και μια μικρή αύξηση στο μισθολόγιο των παικτών, αλλά οι στόχοι μένουν οι ίδιοι».

Για επενδυτές: «Όπως είπαμε και στη Γενική Συνέλευση, φέτος υπήρξαν δυο προσεγγίσεις. Εμείς ανταποκριθήκαμε στο κάλεσμα για συζητήσεις. Παραθέσαμε όσα στοιχεία μας ζητήθηκαν. Από εκεί και πέρα, πριν μπούμε σε πιο εις βάθος συζητήσεις ατόνησε το ενδιαφέρον λόγω κάποιων άλλων συνθηκών, όπως είναι δυστυχώς οι πόλεμοι που έχουν ξεσπάσει τον τελευταίο χρόνο ανά το παγκόσμιο.

Αν μιλάμε για ξένους: «Δεν μιλάμε κατ’ ανάγκη για ξένους, αλλά απ’ τη στιγμή που επηρεάζονται τα δικά τους εισοδήματα μπαίνει μια άνω τελεία σε αυτές τις συζητήσεις γιατί αυτή η αβεβαιότητα προκαλεί και φόβο. Απ’ την πλευρά του Δ.Σ. έχουν δοθεί στους ενδιαφερόμενους ότι μας ζητήθηκε, αλλά δυστυχώς δεν προχώρησε στα πιο βαθιά η συζήτηση. Κανένα Δ.Σ. δεν έχει το δικαίωμα να αλλάξει το μοντέλο διαχείρισης. Έχει το δικαίωμα να μπει σε συζητήσεις, να ωριμάσει τις συζητήσεις και μετά θα ψηφίσουν τα μέλη».

Για την αλλαγή του τρόπου διεξαγωγής του πρωταθλήματος σε 7-7 ή 8-6: «Τι διαφορά θα έχει δηλαδή; Και πάλι πολύ πιθανόν θα έχουμε αδιάφορες ομάδες και η αδιαφορία θα μεταφέρετε απ’ το δεύτερο γκρουπ στο πρώτο. Θεωρούμε ότι αυτές είναι μεσοβέζικες λύσεις. Θα πρέπει να δοθεί μια οριστική λύση, γιατί αν κάνουμε μια αναδρομή στα τελευταία τριάντα χρόνια πόσες αυξομειώσεις είχαμε. Δεν υπάρχει σταθερότητα, ούτε πλάνο. Έτσι θα συνεχίσουμε να ταλαιπωρούμαστε όσο δεν γίνεται μια σοβαρή μελέτη. Ευθύνη έχουν και οι ομάδες, αλλά κακά τα ψέματα το κάθε Σωματείο θα δει και το συμφέρον του».

Send this to a friend