Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Αλλαγή δεδομένων με το δάνειο, ψάχνεται ο Σάντης
Αλλαγή δεδομένων με το δάνειο, ψάχνεται ο Σάντης

Αλλαγή δεδομένων με το δάνειο, ψάχνεται ο Σάντης

Το δάνειο δεν φαίνεται να προχωρά στην Ανόρθωση και αυτό δημιουργεί νέα θέματα και προβλήματα στην Ανόρθωση μιας και η διοίκηση Σάντη ευελπιστούσε ότι με τα 3 εκατομμύρια και κάτι που θα λάμβανε δάνειο θα μπορούσε να πάρει βαθιές ανάσες και να μπει στη νέα σεζόν με καλύτερα δεδομένα σε όλα τα επίπεδα.

Το δάνειο για την ώρα δεν προχωρά και οι προσπάθειες που έγιναν δεν έφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Αυτό σημαίνει ότι στην ομάδα της Αμμοχώστου θα πρέπει να βρουν άλλες λύσεις και άλλους τρόπους για να μπορέσουν να καλύψουν την μεγάλη οικονομική τρύπα η οποία μεγαλώνει όλο και περισσότερο.

Η μοναδική λογική λύση είναι τη νέα σεζόν το μπάτζετ να μειωθεί αισθητά για να μπορέσει να ανταποκριθεί η ομάδα και την ίδια ώρα να βρεθούν άτομα που θα είναι σε θέση να βοηθήσουν. Ο Σάντης κάνει προσπάθειες εξεύρεσης επενδυτή όμως δεν είναι εύκολο να έρθει κάποιος που θα βάλει χρήμα έτσι απλά.

Δύσκολα τα πράγματα στην Ανόρθωση η οποία καλείται να διαχειριστεί τα περσινά χρέη, τον φετινό ελλειμματικό προϋπολογισμό και την ίδια ώρα να αποφασίσει για το ύψος του μπάτζετ της νέας χρονιάς.

 

Send this to a friend