Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΚΑΙΡΟΣ Πως θα είναι ο καιρός σήμερα 25η Μαρτίου
Πως θα είναι ο καιρός σήμερα 25η Μαρτίου

Πως θα είναι ο καιρός σήμερα 25η Μαρτίου

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, ενώ ασθενής ψηλή πίεση σε συνδυασμό με σχετικά ξηρό και θερμό καιρό αναμένονται από την Τετάρτη. Από το απόγευμα της Τρίτης στην ατμόσφαιρα θα αιωρείται σκόνη.

Σήμερα ο καιρός θα είναι αρχικά κυρίως αίθριος με τοπικά αυξημένες νεφώσεις στα δυτικά, ωστόσο αργότερα θα καταστεί μερικώς συννεφιασμένος και τοπικά κυρίως συννεφιασμένος και αργά το απόγευμα αναμένονται μεμονωμένες βροχές στο δυτικό μισό του νησιού. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ και σταδιακά στα νότια, στα ανατολικά και τοπικά στα βόρεια παράλια μέχρι πολύ ισχυροί, 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα καταστεί σταδιακά ταραγμένη, ενώ στα ανατολικά θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό, στα νοτιοανατολικά, στα ανατολικά και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 20 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε ο καιρός θα είναι κατά διαστήματα μερικώς συννεφιασμένος και τοπικά κυρίως συννεφιασμένος με μεμονωμένες βροχές, κυρίως σε δυτικές περιοχές. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως νοτιοδυτικοί ως δυτικοί μέτριοι, 4 μποφόρ και στα προσήνεμα μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ και παροδικά μέχρι πολύ ισχυροί, 6 μποφόρ. Σε υπήνεμες περιοχές του εσωτερικού οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ, της ίδιας διεύθυνσης. Η θάλασσα θα είναι ταραγμένη και τοπικά ταραγμένη μέχρι κυματώδης. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 9 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 16 στα παράλια και γύρω στους 5 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες νεφώσεις και ενδέχεται να σημειωθούν μεμονωμένες βροχές. Την Τετάρτη και την Πέμπτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά κατά διαστήματα θα παρατηρούνται αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις.

Η θερμοκρασία μέχρι την Πέμπτη θα σημειώσει σταδιακά αισθητή άνοδο, για να κυμανθεί αρκετά πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Send this to a friend