Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ Βεντούρης και Κλήμης έρχονται στο “Meeting Studio” για την ΑΕΚ!!!
Βεντούρης και Κλήμης έρχονται στο “Meeting Studio” για την ΑΕΚ!!!

Βεντούρης και Κλήμης έρχονται στο “Meeting Studio” για την ΑΕΚ!!!

Σας είπαμε έρχεται η συνεργασία της χρονιάς και τώρα σας ανακοινώνουμε ότι έφτασε!!!

LARNAKAONLINE ΚΑΙ “MEETING STUDIO”ΕΝΩΝΟΥΝ ΔΥΝΑΜΕΙΣ!

Η ιστοσελίδα μας σε αποκλειστική συνεργασία με το “Μeeting studio”, μπαίνει στη νέα ψηφιακή εποχή και φέρνει κοντά σας ποιοτικές εκπομπές, συνεντεύξεις και όχι μόνο…

Η τεχνολογία προχωράει με γοργούς ρυθμούς και οφείλουμε να την ακολουθούμε με στόχο να σας παρουσιάζουμε ότι καλύτερο και ποιοτικότερο υπάρχει στις μέρες μας και έχει σχέση με τα ΜΜΕ και τα social media.

Μπαίνουμε στο ψητό: Εσείς μας το ζητήσατε και εμείς σας το παρουσιάζουμε! Το δίδυμο Ανδρέας Βεντούρης και Κλήμης Αλεξάνδρου αποδέχθηκαν την πρόσκληση μας και έρχονται στο “Μeeting Studio” για μια μοναδική εκπομπή πριν από το σούπερ ντέρμπι της ΑΕΚ με το ΑΠΟΕΛ (ενδέχεται να ανέβει στο κανάλι μας στο youtube την Πέμπτη 28 Μαρτίου)!

Ο ρεπόρτερ της ΑΕΚ και ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της, επιστρέφουν για μία εκπομπή και μπορείτε να καταθέσετε τα ερωτήματά σας με σχόλια κάτω από το ποστ ή στείλτε τα μηνύματα σας στο facebook του «Μeeting Studio».

Διαβάστε επίσης: Πρεμιέρα της εκπομπής PoliticART correct στο “Meeting Studio” με καλεσμένο τον ηθοποιό Κρίστοφερ Γκρέκο!

Send this to a friend