Home ΕΞΟΔΟΣ To Mailo’s άνοιξε τις πόρτες του στη Λάρνακα
To Mailo’s άνοιξε τις πόρτες του στη Λάρνακα

To Mailo’s άνοιξε τις πόρτες του στη Λάρνακα

To Mailo’s – Τhe Pasta Project ήρθε στο Metropolis Mall στη Λάρνακα. Η γνωστή αλυσίδα εστιατορίων σε Ελλάδα και Κύπρο, η οποία χαρίζει ατέλειωτες στιγμές απόλαυσης και νοστιμιάς στους pasta lovers κάθε ηλικίας,άνοιξε και στη Λάρνακα!Τo κοινό έχει «αγκαλιάσει» το Mailo’s, καθώς εγκαινίασε μια νέα κατηγορία στον χώρο της εστίασης που συνδυάζει τη fresh pasta με τη street food κουλτούρα.

To Mailo’s – The Pasta Project απευθύνεται στους λάτρεις της καλής μακαρονάδας, δηλαδή πρακτικά σε όλους.  Αξίζει να σημειωθεί ότι οι λαχταριστές μακαρονάδες ετοιμάζονται μπροστά στα μάτια των πελατών, που ζουν την εμπειρία και γίνονται μέρος του concept. Άλλωστε, ο πελάτης του Mailo’s The Pasta Project έχει τον πρώτο λόγο, αφού φτιάχνει τη μακαρονάδα του όπως ακριβώς τη θέλει.

Χάρη στο φρέσκο, εναλλακτικό concept του, το Mailo’s έχει αποκτήσει πιστούς ακόλουθους που με κάθε ευκαιρία ζουν τις δικές τους στιγμές «Mailo’s – απόλαυσης»! Άλλωστε, η αγάπη για την Ιταλική Κουζίνα και τη φρέσκια pasta δεν πρόκειται να σβήσει ποτέ…και το Mailo’s ξέρει τη συνταγή της νοστιμιάς.

Send this to a friend