Home ΕΞΟΔΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ THERASPA και Willow press cafe: Ο συνδυασμός της απόλυτης ομορφιάς
THERASPA και Willow press cafe: Ο συνδυασμός της απόλυτης ομορφιάς

THERASPA και Willow press cafe: Ο συνδυασμός της απόλυτης ομορφιάς

Με επισημότητα πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του νέου spa στη Λάρνακα, του THERASPA και του Willow press cafe, που στεγάζονται στον ίδιο χώρο. Τα εγκαίνια πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή, 1η Μαρτίου, με την παρουσία του Δημάρχου Λάρνακας, κ.Ανδρέα Βύρα και διαφόρων εκλεκτών καλεσμένων.

Κατά τη διάρκεια των εγκαινίων, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να εξερευνήσουν τους νέους χώρους του spa, να απολαύσουν κοκτέιλ και να ενημερωθούν για τις υπηρεσίες που προσφέρονται.

Ο συνδυασμός ενός spa και καφετέριας είναι μια εξαιρετική ιδέα, προσφέρει χαλάρωση και αναζωογόνηση σε ένα χώρο.

Οι πελάτες μπορούν να δώσουν έμφαση στην ολιστική εμπειρία,όπου έχουν τη δυνατότητα να χαλαρώσουν με ένα μασάζ, με θεραπείες σώματος και ομορφιάς. Στη συνέχεια, να απολαύσουν υγιεινά σνακ και ποτά. Επιπλέον, είναι ένας πολύ καλός τρόπος να παρατείνεις τη χαλάρωσή σου μετά από μια θεραπεία στο THERASPA. Το Willow press επεκτείνει επίσης τις υπηρεσίες του για όλο τον κόσμο με εκλεκτούς καφέδες, φρέσκους χυμούς, νόστιμα σνακ και σαλάτες. Έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε τα προϊόντα μέσω επίσκεψης στο κατάστημα ή μέσω πλατφόρμας delivery (Wolt και Foody).

Send this to a friend