Home ΣΤΟΙΧΗΜΑ Η Stoiximan σε πληρώνει από τώρα για τους πρωταθλητές των κορυφαίων πρωταθλημάτων!
Η Stoiximan σε πληρώνει από τώρα για τους πρωταθλητές των κορυφαίων πρωταθλημάτων!

Η Stoiximan σε πληρώνει από τώρα για τους πρωταθλητές των κορυφαίων πρωταθλημάτων!

Το κείμενο που ακολουθεί είναι πληρωμένη διαφήμιση εκ μέρους της Stoiximan Cyprus | 18+ | Παιχνίδι είναι, θέλει όρια | https://safergambling.gov.cy/ | Η Stoiximan κατέχει άδεια Κλάσης Β’ από την ΕΑΣ με αριθμό B018

 

Μπορεί μαθηματικά ο τίτλος να μην έχει κριθεί στα κορυφαία ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, αλλά ηStoiximan σε πληρώνει από τώρα αν πόνταρεςσε Ρεάλ Μαδρίτης, Μπάγερ Λεβερκούζεν, Ίντερ, Παρί Σεν Ζερμέν και Αϊντχόφεν! Η πρόωρη εξόφληση (earlypayout) από την Stoiximan, την κορυφαία εταιρεία στοιχηματισμού στην Κύπρο,είναι και φέτος γεγονός!

Η Stoiximanδεν περιμένει να ολοκληρωθεί η σεζόν και πληρώνει από σήμερα τα πονταρίσματα των παικτών για την κατάκτηση της PrimeraDivision από τη Ρεάλ Μαδρίτης, της Bundesliga από την Μπάγερ Λεβερκούζεν, της SerieA από την Ίντερ, της Ligue 1 από την Παρί Σεν Ζερμέν και της Eredivisie από την Αϊντχόφεν. Δύο και πλέον μήνεςπριν από το τέλος των εν λόγω πρωταθλημάτων, όσοι έχουν κάνει αυτά τα πονταρίσματα θα πιστωθούν πρόωρα στους λογαριασμούς τους τα κέρδη τους! Το earlypayout της Stoiximan αφορά και τους παίκτες που έχουν ποντάρει ότι αυτές οι ομάδες θα βρίσκονται στο top2 ή στοtop4 (ή στο top3 στην περίπτωση της Αϊντχόφεν) των πρωταθλημάτων τους.

Στην Ισπανία η Ρεάλ έχει προβάδισμα 7 βαθμών από τη Χιρόνα και 8 βαθμών από την Μπαρτσελόνα και απομένουν 10 αγωνιστικές για να πάρει τη σκυτάλη από τους Καταλανούς στην πρωτοκαθεδρία της Λίγκας. Στη Γερμανία η Λεβερκούζεν είναι έτοιμη να σπάσει την κυριαρχία της Μπάγερν, αφού την έχει αφήσει στο -10 και υπολείπονται 9 αγωνιστικές. Στην Ιταλία η Ίντερ κάνει περίπατο και παίζει ουσιαστικά χωρίς αντίπαλο, στο +16 από τη Μίλαν και στο +17 από τη Γιουβέντους, 10 αγωνιστικές πριν το φινάλε. Στη Γαλλίαη Παρί ξεκίνησε νωχελικά, αλλά από τη στιγμή που πήρε μπρος ξέφυγε και 9 αγωνιστικές πριν το τέλος είναι στο +10 από την Μπρεστ και στο +11 από τη Μονακό. Τέλος στην Ολλανδία η Αϊντχόφεν έχει προβάδισμα 10 βαθμών από τη Φέγενορντ κι εκκρεμούν 9 αγωνιστικές.

 

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι παίκτες της Stoiximan θα μπορέσουν να συνεχίσουν να ποντάρουν στην κατάκτηση του τίτλου από αυτές τις πέντε ομάδες, εφόσον το επιθυμούν. Επίσης σε περίπτωση που γίνει η μεγάλη ανατροπή σε κάποιο από τα πέντε πρωταθλήματα, η Stoiximan θα πληρώσει και όσους έχουν ποντάρει στην ομάδα που θα κάνει την ανατροπή στο φινάλε!

Την ίδια απόφαση για πρόωρη εξόφληση μακροχρόνιων στοιχημάτων έχει λάβει πολλές φορέςως τώρα ηStoiximan, η οποία συνεχίζει να πρωτοπορεί προς όφελος πάντα των παικτών της, τους οποίους φροντίζει διαρκώς να ανταμείβει!

 

Ακολούθησε την Stoiximan και στα socialmedia (Facebook: @StoiximanCY, Instagram: @stoiximan_cyprus) για να μαθαίνεις πρώτος όλες τις προσφορές του!

Send this to a friend