Home ΕΞΟΔΟΣ ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ Ζήστε το γάμο των ονείρων σας στο Lavender Weddings & Events
Ζήστε το γάμο των ονείρων σας στο Lavender Weddings & Events

Ζήστε το γάμο των ονείρων σας στο Lavender Weddings & Events

Ανακαλύψτε ένα τον Ιδανικό Χώρο Δεξιώσεων! Η καλύτερη επιλογή για μοναδικές στιγμές !

Αν θέλετε να δημιουργήσετε μια εκδήλωση που θα θέλατε να μείνει αξέχαστη σε εσάς και στους καλεσμένους σας , η επιλογή του κατάλληλου χώρου δεξιώσεων είναι ένας πολύ σημαντική.

Εάν αναζητάτε έναν χώρο που θα προσφέρει υψηλή αισθητική, άνεση και εξυπηρέτηση υψηλού επιπέδου, τότε το Lavender Weddings & Events είναι η απόλυτη επιλογή για εσάς.

Τοποθετημένο στη επαρχία Λάρνακας, στο χωριό Αβδελλερό, 10 λεπτά από το κέντρο της πόλης, ο χώρος μας προσφέρει έναν εντυπωσιακό συνδυασμό μοντέρνας και κομψής αισθητικής καθώς επίσης φυσική ομορφιά και λειτουργικότητα για οποιαδήποτε εκδήλωση.

Το Lavender Weddings & Events διαθέτει ένα εξωτερικό υπαίθριο χώρο όπου περιβάλλεται από χιλιάδες fairy lights  και λουλούδια έχοντας σημαντικό στοιχείο την πέτρα αλλά και το μεγαλοπρεπή μαρκή που προσθέτει πολυτέλεια και επιβλητικότητα στον χώρο.

Από γαμήλιους γάμους έως επαγγελματικά events και εορταστικές εκδηλώσεις, ο χώρος μπορεί να προσαρμοστεί στις ανάγκες και τις προτιμήσεις σας. Η ομάδα είναι έτοιμη να σας υποδεχθεί με εγκάρδια φιλοξενία και επαγγελματισμό, ενώ οι εξειδικευμένοι συνεργάτες θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε ένα event που θα ξεχωρίσει.

Η κάθε λεπτομέρεια μετρά!

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε μαζί τους στο τηλέφωνο 99150962.

Facebook Account: Lavender Weddings & Events

Instagram Account: lavender_events_cy

Send this to a friend