Home ΕΞΟΔΟΣ ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ Βρήκαμε την εφαρμογή που θα κάνει την οργάνωση του γάμου σας (και όχι μόνο)… παιχνιδάκι
Βρήκαμε την εφαρμογή που θα κάνει την οργάνωση του γάμου σας (και όχι μόνο)… παιχνιδάκι

Βρήκαμε την εφαρμογή που θα κάνει την οργάνωση του γάμου σας (και όχι μόνο)… παιχνιδάκι

Η καινοτόμα εφαρμογή αναζήτησης επαγγελματιών για το γάμο, τη βάπτιση και άλλων εκδηλώσεων: Η πλήρης οργάνωση των σημαντικών σας στιγμών.

Η προετοιμασία για έναν γάμο, μια βάφτιση ή οποιοδήποτε άλλο σημαντικό event είναι μια διαδικασία που απαιτεί χρόνο και πολλή προσοχή στη λεπτομέρεια. Από την επιλογή του νυφικού και του κουστουμιού μέχρι την οργάνωση του στολισμού και την επιλογή του φωτογράφου, η αναζήτηση των κατάλληλων επαγγελματιών μπορεί να είναι μια πραγματική πρόκληση.

Με την εισαγωγή της νέας εφαρμογής Couples Guide App στο κινητό σας, η οργάνωση των εκδηλώσεών σας γίνεται πλέον πιο απλή και γρήγορη από ποτέ. Η εφαρμογή σας παρέχει μια εύκολη πλατφόρμα για να βρείτε επαγγελματίες για τον γάμο σας, τη βάφτιση σας, το πάρτι σας ή οποιοδήποτε άλλο event προγραμματίζετε.

Μέσω της εφαρμογής, μπορείτε σε ελάχιστο χρόνο να βρείτε εύκολα φωτογράφους, ανθοπωλεία, σχεδιαστές νυφικών και κουστουμιών, κομμωτές και όλους τους επαγγελματίες που θα χρειαστείτε για την τελειότητα της ημέρας σας. Απλά επιλέξτε την κατηγόρια που σας ενδιαφέρει,  δείτε στοιχεία που τους αφορούν και επικοινωνήστε μαζί τους μιας και η εφαρμογή σας παρέχει όλα τα στοιχεία που χρειάζεστε. Διεκδικήστε προσφορές μέσω της εφαρμογής για διάφορους επαγγελματίες και περιπλανηθείτε σε διάφορες ιδέες που σας προτείνουν οι ειδικοί της εφαρμογής.

Η εφαρμογή είναι διαθέσιμη σε Google Play & App Store.

Send this to a friend