Home ΛΑΡΝΑΚΑ Πραγματοποιήθηκε η Πανελλήνια Εθνική Συναυλία “Ελευθερία 2024” με τη συμμετοχή της χορωδίας του Δήμου Λιβαδιών
Πραγματοποιήθηκε η Πανελλήνια Εθνική Συναυλία “Ελευθερία 2024” με τη συμμετοχή της χορωδίας του Δήμου Λιβαδιών

Πραγματοποιήθηκε η Πανελλήνια Εθνική Συναυλία “Ελευθερία 2024” με τη συμμετοχή της χορωδίας του Δήμου Λιβαδιών

Πραγματοποιήθηκε στις 16 Μαρτίου 2024 με μεγάλη επιτυχία μέσα σε κλίμα συγκίνησης ιστορική Πανελλήνια Εθνική Συναυλία “Ελευθερία 2024” στο στάδιο “Τάσος Παπαδόπουλος Ελευθερία”.

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη συναυλία που πραγματοποιήθηκε ποτέ με θέμα τους αγώνες της προσφυγιάς και την εξύμνηση της έννοιας της Ελευθερίας και για τα 50 χρόνια κατοχής της Κύπρου μας.

Συμμετείχαν πάνω από 50 χορωδίες από ολόκληρη την Ελλάδα και την Κύπρο με δύο χιλιάδες χορωδούς καί τη συνοδεία 200μελούς συμφωνικής ορχήστρας,προσφυγικά σωματεία,η ΣΜΕΦ και η ορχήστρα της Αστυνομίας.

Ανάμεσα τους και η χορωδία του Δήμου Λιβαδιών.

Μαέστρος και καλλιτεχνικός διευθυντής της εκδήλωσης ο Νικόλας Θεράποντος και μαέστρος της Χορωδίας Δήμου Λιβαδιών.

Η όλη εκδήλωση τελούσε υπο την αιγίδα της Ελληνικής Πρεσβείας και της Προέδρου της Κυπριακής Βουλής.

Την εκδήλωση στήριξε από την πρώτη στιγμή ο Δήμος Λιβαδιών ως ένας εκ των μεγάλων υποστηρικτών. Εκ μέρους του Δήμου παρέστησαν ο Δήμαρχος Μάριος Αρμένης και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Αναστασία Αντρέου,Φρόσω Αντωνίου και Αντρέας Χαραλάμπους Καθαρός.

Ο Δήμαρχος και το Δημοτικό Συμβούλιο εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια τόσο στο Μαέστρο όσο και στα μέλη της Δημοτικής μας Χορωδίας αφού για ακόμη μια φορά μας εκαμαν περήφανους.

Τηλεοπτικά καλύφθηκε και προβλήθηκε απο το ΡΙΚ δίνοντας έτσι την ευκαιρία και στούς Απόδημους να την παρακολουθήσουν.

Send this to a friend