Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΕΚ Πιο κοντά στο άπιαστο και στο όνειρο η ΑΕΚ και η Λάρνακα
Πιο κοντά στο άπιαστο και στο όνειρο η ΑΕΚ και η Λάρνακα

Πιο κοντά στο άπιαστο και στο όνειρο η ΑΕΚ και η Λάρνακα

Ποτέ στην ιστορία της η ΑΕΚ δεν κατέκτησε ένα πρωτάθλημα. Ποτέ μετά την ενοποίηση το 1994 η Λάρνακα δεν πανηγύρισε τον τίτλο του πρωταθλητή. Μπορεί να το έκαναν ΕΠΑ και Πεζοπορικός παλαιότερα αλλά ως ΑΕΚ ποτέ. Την σεζόν 2015-16 έφθασε κοντά αλλά δεν τα κατάφερε.

Φέτος, είναι το ίδιο κοντά η ΑΕΚ του Ραν Μπεν Σιμόν και καλείται αυτή τη φορά να μπορέσει να εκμεταλλευθεί τις συγκυρίες και τις ευκαιρίες και να στεφθεί πρωταθλήτρια. Μετά την χθεσινή μεγάλη νίκη επί της Ανόρθωσης μέσα στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» η ΑΕΚ έχει πλησιάσει στον πόντο το ΑΠΟΕΛ και έχει αφήσει πίσω της δυο βαθμούς τον Άρη.

Βρίσκεται ένα βαθμό πίσω από το ΑΠΟΕΛ, όταν πριν μερικές βδομάδες χρειαζόταν κιάλια για να δει την κορυφή. Και τώρα δικαιούται όχι να ονειρεύεται η ομάδα της Λάρνακας πρωτάθλημα αλλά να το διεκδικεί στα ίσα. Δεν είναι όνειρο πλέον… Ένα ακόμη εξαιρετικά σημαντικό ματς είναι αυτό που ακολουθεί απέναντι στο ΑΠΟΕΛ. Υποδέχεται την ομάδα του Σα Πίντο στο ΑΕΚ Αρένα και εξελίσσεται η αναμέτρηση σε ντέρμπι τίτλου.

Το γήπεδο επιβάλλεται να είναι γεμάτο. Αν δεν είναι γεμάτο τώρα, πότε θα είναι δηλαδή; Πρέπει ο κόσμος να αποτελέσει τον 12ο παίκτη της ομάδας, να σπρώξει προς τη νίκη και να δώσει την ευκαιρία στην ΑΕΚ να βρεθεί στην κορυφή μόνη και να συνεχίσει να ζει το δικό της παραμύθι…

Send this to a friend