Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η ΣΚΑΛΙΩΤΙΣΣΑ Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα
Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Η πρωινή ενημέρωση της ημέρας από τη Σκαλιώτισσα

Εντοπίστηκε χθες και κατασχέθηκε, μία βαλίτσα που περιείχε 16 κιλά και 752 γραμμάρια κάνναβης, στο αεροδρόμιο Λάρνακας.

Για την εν λόγω υπόθεση συνελήφθη 26χρονος χθες βράδυ και τέθηκε υπό κράτηση. Ο ύποπτος αναμένεται να παρουσιαστεί σήμερα ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας.

 

Το Μόνιμο Κακουργιοδικείο Λάρνακας επέβαλε χθες ποινή φυλάκισης επτά ετών, σε άντρα ηλικίας 30 ετών, τον οποίο έκρινε ένοχο μετά από εκδίκαση υπόθεσης σεξουαλικής κακοποίησης παιδιού.

Ο κατηγορούμενος κρίθηκε ένοχος κατόπιν δικής του παραδοχής σε κατηγορίες που αφορούν σεξουαλική κακοποίηση, εκμετάλλευση παιδιού και απόκτηση και κατοχή υλικού παιδικής πορνογραφίας. Το γεγονός ότι παραδέχθηκε ενοχή ενώπιον του δικαστηρίου κρίθηκε ως ένας σοβαρός μετριαστικός παράγοντας, αφού σε διαφορετική περίπτωση, εφόσον δηλαδή κρινόταν ένοχος έπειτα από ακροαματική διαδικασία, τότε η ποινή που θα του επιβαλλόταν θα ήταν πολύ μεγαλύτερη.

Η διαδικασία διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών για σκοπούς προστασίας της ταυτότητας του θύματος. Πέραν της ποινής επταετούς φυλάκισης που του επιβλήθηκε από το Κακουργιοδικείο, ο 30χρονος παραπέμφθηκε στην Αρχή Εποπτείας καταδικασθέντων για σεξουαλικά αδικήματα κατά ανηλίκων. Αυτό σημαίνει ότι θα παρακολουθείται από τις Υπηρεσίες Κοινωνικής Ευημερίας καθ’ όλη τη διάρκεια της κράτησής του στις Κεντρικές Φυλακές, καθώς και για τρία χρόνια μετά την αποφυλάκισή του.

 

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Λάρνακας  ενημερώνει το κοινό ότι, μέσα στα πλαίσιο των εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων έχει ξεκινήσει πρακτική σε υψηλό κτίριο με το τηλεσκοπικό βραχιονοφόρο όχημα στην οδό Φαίδρας, κοντά στον κυκλικό κόμβο του λιμανιού στη Λάρνακα, από σήμερα από τις 07:30 το πρωί μέχρι και τις 10:30 και από τις 4.00 το απόγευμα μέχρι και τις 8.00 το βράδυ, αύριο Πέμπτη από τις 7:30 το πρωί μέχρι και τις 2.00 το μεσημέρι και την Παρασκευή από τις 07:30 το πρωί μέχρι και τις 2.00 το μεσημέρι.

Ως εκ τούτου, επισημαίνεται ότι θα υπάρξει κινητοποίηση και πρακτική του εν λόγω πυροσβεστικού οχήματος και δεν συντρέχει κανένας απολύτως λόγος ανησυχίας για το κοινό.

 

 

Send this to a friend