Home ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ ΚΥΠΡΟΣ Νέο Σχέδιο χορηγιών για τις επιχειρήσεις από το Τμήμα Περιβάλλοντος με συνολικό ποσό 5.000.000!
Νέο Σχέδιο χορηγιών για τις επιχειρήσεις από το Τμήμα Περιβάλλοντος με συνολικό ποσό 5.000.000!

Νέο Σχέδιο χορηγιών για τις επιχειρήσεις από το Τμήμα Περιβάλλοντος με συνολικό ποσό 5.000.000!

Η Zebranico Consulting μαζί σας στην Πράσινη Μετάβαση.

Η Zebranico Consulting Ltd, πρωτοπόρος στην παροχή στρατηγικών λύσεων για τη βιώσιμη ανάπτυξη, σας ενημερώνει για το Σχέδιο Χορηγιών “Ενθάρρυνση της Μείωσης Εκπομπής Αερίων του Θερμοκηπίου στις Επιχειρήσεις”, του Τμήματος Περιβάλλοντος.

Το Σχέδιο αποτελεί μέρος του Σχεδίου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας (ΣΑΑ) της Κύπρου, με χρηματοδότηση από τον Μηχανισμό Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας (ΜΑΑ) της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Στόχος του Σχεδίου είναι να παρέχει οικονομικά κίνητρα για τη μείωση των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, μέσω της υποβολής ειδικών εγγράφων και μελετών. Αυτό το πρόγραμμα απευθύνεται σε μεγάλες και μικρομεσαίες επιχειρήσεις, με δυνατότητα κάλυψης δαπανών έως και €18.500 για τις μεγάλες επιχειρήσεις, €15.500 για τις μεσαίες και €11.500 για τις μικρές.

Το Σχέδιο περιλαμβάνει συγκεκριμένα μέτρα, όπως παρακολούθηση εκπομπών, εκθέσεις, σχέδια δράσης και επικύρωση, με συνολικό ποσό διαθέσιμο €5.000.000.

Η εταιρεία μας, είναι έτοιμη να σταθεί στο πλάι σας και ως σύμβουλος θα αναλάβουμε την όλη διαδικασία, την καθοδήγηση και τις μελέτες που απαιτούνται για να καταστεί η επιχείρηση σας πρωτοπόρα και συμβατή στην νέα τάξη πραγμάτων.

Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές από τις 29/02/2024 έως τις 19/04/2024.

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε μαζί μας στο τηλέφωνο: 24 400664  ή στο email: [email protected].

Για τα σχετικά έντυπα, επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Τμήματος Περιβάλλοντος.

Με εκτίμηση,

Μιχάλης Ππεκρής
CEO, Zebranico Consulting Ltd

Send this to a friend