Home ΛΑΡΝΑΚΑ Το Ίδρυμα Πολιτιστικής Δημιουργίας για Παιδιά και Νέους της Λάρνακας περιοδεύει σε νηπιαγωγεία, προδημοτικές και Δημοτικά Σχολεία σε όλη την Κύπρο!
Το Ίδρυμα Πολιτιστικής Δημιουργίας για Παιδιά και Νέους της Λάρνακας περιοδεύει σε νηπιαγωγεία, προδημοτικές και Δημοτικά Σχολεία σε όλη την Κύπρο!

Το Ίδρυμα Πολιτιστικής Δημιουργίας για Παιδιά και Νέους της Λάρνακας περιοδεύει σε νηπιαγωγεία, προδημοτικές και Δημοτικά Σχολεία σε όλη την Κύπρο!

Το Ίδρυμα Πολιτιστικής Δημιουργίας για Παιδιά και Νέους, ανακοινώνει πως με την έγκριση του Υπουργείου Παδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας η παιδική παράσταση “Παίξε και Ανακύκλωσε – EcoAdventures”, περιοδεύει σε νηπιαγωγεία, προδημοτικές και Δημοτικά Σχολεία σε όλη την Κύπρο!

Για περισσότερες πληροφορίες στο 24 001 502.

Λίγα λόγια για την ιστορία:
Δύο φίλοι που πηγαίνουν στο πάρκο για να συναντηθούν και να παίξουν μαζί, επινοούν διάφορα παιχνίδια με ό,τι υπάρχει διαθέσιμο εκεί.
Επί σκηνής παρουσιάζονται έξυπνοι τρόποι επαναχρησιμοποίησης και επανεκτίμησης
υλικών αφημένων στο πάρκο ως «σκουπίδια».

Για να μπορούν όλα τα παιδιά, ανεξαρτήτως ηλικίας και εθνικότητας, να παρακολουθήσουν την παράσταση, οι ηθοποιοί εκφράζονται χρησιμοποιώντας τεχνικές σωματικού θεάτρου ενθαρρύνοντας τη φαντασία και το αυτοσχεδιασμό.

Στόχος της θεατρικής ομάδας: να ευαισθητοποιήσει τα παιδιά για την προστασία του περιβάλλοντος και να ενδυναμώσει τη φαντασία τους για δημιουργία.

Η θεατρική παράσταση “Παίξε και Ανακύκλωσε – EcoEdventures”, αποτελεί μια ευκαιρία προβολής της αξίας της επαναχρησιμοποίησης και της ανακύκλωσης, μέσα από ένα γεμάτο και δημιουργικό πρωινό, για γονείς και παιδιά 5 χρονών και πάνω.

H παράσταση έχει ως θέμα το ελεύθερο παιχνίδι, την ανακύκλωση και επαναχρησιμοποίηση αντικειμένων ως μέσα δημιουργίας, δημιουργικότητας και έκφρασης.

 

Send this to a friend