Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΕΚ Απαντά ο Άρης: “Καμία πρόκληση, καυτηριάζουμε τη συμπεριφορά υψηλόβαθμων στελεχών της ΑΕΚ”
Απαντά ο Άρης: “Καμία πρόκληση, καυτηριάζουμε τη συμπεριφορά υψηλόβαθμων στελεχών της ΑΕΚ”

Απαντά ο Άρης: “Καμία πρόκληση, καυτηριάζουμε τη συμπεριφορά υψηλόβαθμων στελεχών της ΑΕΚ”

Μέσω ανακοίνωσης ο Άρης απαντά στις τοποθετήσεις Κυριάκου Δημητρίου και τα βάζει και με παράγοντες της ΑΕΚ.

Αναλυτικά:

“Με μεγάλη έκπληξη πληροφορηθήκαμε τις δηλώσεις του εκπροσώπου τύπου της ΑΕΚ μετά το μεταξύ μας παιχνίδι στις οποίες επέρριψε ευθύνη για την ένταση εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου στον αρχηγό της ομάδας μας Βανά Άλβες, αλλά και σε ολόκληρη την ομάδα μας. Θεωρούμε ότι μετά τη μυθοπλασία, είναι σωστό να ακουστεί και η αλήθεια.
Καθ’ όλη τη διάρκεια του δευτέρου ημιχρόνου, ο αρχηγός μας Βανά Άλβες, γινόταν δέκτης ρατσιστικής συμπεριφοράς από τους φίλους της ΑΕΚ που βρίσκονταν στο Νότιο πέταλο. Όταν ολοκληρώθηκε ο αγώνας οι ήχοι και οι χειρονομίες μαϊμούς γενικεύτηκαν, με αποτέλεσμα ο αρχηγός μας να κάνει τη κίνηση με την υψωμένη γροθιά που είναι το παγκόσμιο σύμβολο κατά του ρατσισμού. Αυτή ήταν η χειρονομία που έκανε και προς την κεντρική εξέδρα ενώ κατευθυνόταν προς τα αποδυτήρια. Καμία πρόκληση, καμία απρεπής χειρονομία.
Εάν η ΑΕΚ θεωρεί ότι η παγκόσμια αναγνωρισμένη κίνηση κατά του ρατσισμού είναι πρόκληση, προφανώς και να είναι οι μόνοι που το πιστεύουν. Ο Άρης Λεμεσού καταδικάζει τη ρατσιστική συμπεριφορά κατά των ποδοσφαιριστών μας και τονίζουμε ότι σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται να ανεχθούμε οποιαδήποτε ρατσιστική συμπεριφορά προς τους ποδοσφαιριστές, προπονητές, ή μέλη της ομάδας μας, από όπου και αν προέρχεται.
Καταλήγοντας, θα θέλαμε να καυτηριάσουμε τη συμπεριφορά υψηλόβαθμων στελεχών της ΑΕΚ στην είσοδο των αποδυτηρίων μετά το τέλος του αγώνα. Εάν αυτή είναι η ιδέα τους για φιλοξενία, θα πρέπει να αναθεωρήσουν. Αυτά που έγιναν στο χώρο των αποδυτηρίων, δεν έγιναν και δε θα γίνουν ποτέ σε κανένα εντός έδρας παιχνίδι του Άρη. Όταν οι διοικούντες την ΑΕΚ συμπεριφέρονται ως οπαδοί, είναι απλά απογοητευτικό”.

Send this to a friend