Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Απέτυχε το πλάνο, απέτυχε και η «Κυρία»
Απέτυχε το πλάνο, απέτυχε και η «Κυρία»

Απέτυχε το πλάνο, απέτυχε και η «Κυρία»

Ο τρόπος που επέλεξε να αγωνιστεί η Ανόρθωση και ο Γκαγιέγο απέναντι στον Άρη αποδείχθηκε εκ του αποτελέσματος λανθασμένος. Επεδίωξε να βάλει πίεση ψηλά στον αντίπαλο με αποτέλεσμα ο Άρης που διαθέτει μία ομάδα με ταχύτητα, εκρηκτικότητα και αποτελεσματικότητα να κάνει ότι θέλει στο ματς.

Το πλάνο του Γκαγιέγο λοιπόν απέτυχε από το πρώτο ημίχρονο με το 3-0 να είναι ένα βαρύ σκορ, όπου μπορεί να πάλεψε και να προσπάθησε για την μεγάλη ανατροπή η Ανόρθωση αλλά δεν μπόρεσε να σώσει κάτι. Μία ήττα που πόνεσε μιας και η ομάδα έχασε ένα βασικό στόχο που ήταν το κύπελλο.

Μία ήττα που δεν πρέπει να επηρεάσει αγωνιστικά τους παίκτες του Γκαγιέγο και τον ίδιο τον Γκαγιέγο. Ακολουθούν σημαντικά ματς στο πρωτάθλημα όπου θα κριθούν τα ευρωπαϊκά εισιτήρια με την «Κυρία» να καλείται να βρει λύσεις και τρόπους να πάρει βαθμούς και να επιστρέψει ξανά σε δρόμο… Ευρώπης.

 

 

Το ντέρμπι με την Ομόνοια είναι καθοριστικό εδώ που έχουν έρθει τα πράγματα. Αν δεν κερδίσει η Ανόρθωση θα χάσει κι άλλο έδαφος και θα είναι ακόμη πιο δύσκολο να το καλύψει στα ματς που υπολείπονται.

 

Send this to a friend