Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΕΚ Ο Πέδρο Μάρκες οδήγησε τον Απόλλωνα στα ημιτελικά (βίντεο)
Ο Πέδρο Μάρκες οδήγησε τον Απόλλωνα στα ημιτελικά (βίντεο)

Ο Πέδρο Μάρκες οδήγησε τον Απόλλωνα στα ημιτελικά (βίντεο)

Αν και προηγήθηκε νωρίς στο σκορ η ΑΕΚ με τον Μπρούνο Μάρκες εντούτοις δεν κατάφερε στο τέλος να πετύχει την νίκη και την πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού. Ο Απόλλωνας αντέδρασε και έφερε το ματς στα ίσα με Μπρούνο Σάντος, ενώ πήρε τη νίκη και την πρόκριση με Πέδρο Μάρκες στο 78΄.

Η ΑΕΚ είχε καλή παρουσία, είχε δοκάρι και φάσεις για να αποφύγει τουλάχιστον την ήττα αλλά δεν τα κατάφερε και στο τέλος γνώρισε τον αποκλεισμό με αποτέλεσμα να στρέφει πλέον την προσοχή της αποκλειστικά στο πρωτάθλημα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Απόλλωνας κερδίζει για δεύτερη φορά την ΑΕΚ με τον Ραν Μπεν Σιμόν και είναι η μοναδική ομάδα που έχει επικρατήσει της ομάδας της Λάρνακας με τον Ισραηλινό τεχνικό στον πάγκο της.

Απόλλων: Λέουβενμπεργκ, Εκπολό, Σιέλβικ, Κρμέντσικ (Μπακένγκα 60′), Σάντος (Σαγκάλ 60′), Μαλεκκίδης, Χάμπος, Νταρίκουα, Βαλμπουενά, Μάρκες, Κολ (Σπόλιαριτς 87΄)

ΑΕΚ: Πίριτς, Ντιουνκού, Κάσας (Σάντος 81΄), Λέδες, Τόνγκια, Σολ (Λόπες 64′), Φαράζ (Τρισκόφσκι 83′), Μιλίσεβιτες, Γκάμα (Πονς 64′), Ρομπέρζ (Τόμοβιτς 46′), Ντίμερς.

Send this to a friend