Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ Νέα Σαλαμίνα: Τα εισιτήρια του αγώνα της χρονιάς με Πάφο
Νέα Σαλαμίνα: Τα εισιτήρια του αγώνα της χρονιάς με Πάφο

Νέα Σαλαμίνα: Τα εισιτήρια του αγώνα της χρονιάς με Πάφο

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ ενημερώνει για τη διάθεση εισιτηρίων και τις λεπτομέρειες του αγώνα κυπέλλου, με αντίπαλο την Πάφος FC, που είναι ορισμένος για την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου στις 19:00, στο VITEX – ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ.

Η προπώληση των εισιτηρίων του αγώνα ξεκινά απόψε και θα ολοκληρωθεί μέχρι και τις 15:00 πριν την έναρξη του αγώνα. Οι ενδιαφερόμενοι / ες θα μπορούν να προμηθευτούν εισιτήρια και διαδικτυακά από την πλατφόρμα http://salamina.stadium-360.net/ . Τα ταμεία και οι είσοδοι του γηπέδου θα ανοίξουν στις 17:30.

Οι τιμές των εισιτηρίων έχουν οριστεί:

  • Κανονικό: 15 ευρώ
  • Μαθητικό: 10 ευρώ
  • Παιδικό: 1 ευρώ

Υπενθυμίζεται ότι τα εισιτήρια διαρκείας δεν έχουν ισχύ για τους αγώνες κυπέλλου και όλες/οι που επιθυμούν να παραστούν στον αγώνα πρέπει να προμηθευτούν εισιτήριο.

Όλες / οι  οι κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας κατηγορίας Platinum & Premium (επίσημα θεωρεία boxes) μπορούν να πρηομηθευτούν εισιτήρια μόνο με επικοινωνία με τα γραφεία του Σωματείου στα τηλέφωνα επικοινωνώντας στο 7000 1948.

Για οποιεσδήποτε διευκρινίσεις, βοήθεια ή και προμήθεια εισιτηρίου μπορείτε να επικοινωνείτε με το Σωματείο στο 7000 1948 σε ώρες γραφείου (09:00-13:00, 15:00-18:00).

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ & ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΝΕΑΣ ΣΑΛΑΜΙΝΑΣ ΑΜΜΟΧΩΣΤΟΥ

Send this to a friend