Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Με ερωτηματικό μεγάλο και στόχο να πάρει το ντέρμπι
Με ερωτηματικό μεγάλο και στόχο να πάρει το ντέρμπι

Με ερωτηματικό μεγάλο και στόχο να πάρει το ντέρμπι

Εξαιρετικά δύσκολο ματς για την Ανόρθωση κόντρα στο ΑΠΟΕΛ στις 16:00 στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» όμως μέσα στην έδρα της η ομάδα της Αμμοχώστου δεν έχει να φοβηθεί τίποτα. Ακόμη και με τα ερωτηματικά στο αριστερό άκρο ο στόχος δεν αλλάζει για τον Γκαγιέγο και τους παίκτες του.

Εκτός είναι οι Κορέια και Κίκο με αποτέλεσμα να υπάρχει μεγάλο ερωτηματικό για το τι θα κάνει στο αριστερό άκρο της άμυνας ο Ισπανός τεχνικός, ενώ δεν υπολογίζονται επίσης Κάργας, Γκερέρο και Αρτυματάς. Λογικά και να είναι αποστολή δεν θα ξεκινήσουν Μουσοντά και Ουαγκέ.

Στο αριστερό άκρο είναι ορατό το ενδεχόμενο να δούμε τον Μακούν να παίρνει φανέλα βασικού ή να πηγαίνει εκεί ο Μηνάς Αντωνίου. Το ενδεχόμενο τριάδας στα στόπερ είναι μία πιθανότητα αλλά θα ξεμείνει από επιπλέον λύσεις αν το πράξει ο Γκαγιέγο.


Γεμάτο γήπεδο…
Οι φίλοι της Ανόρθωσης αναμένεται να γεμίσουν το γήπεδο μιας και εισιτήρια έχουν μείνει μόνο στη Νότια κερκίδα και αυτό δείχνει και τη δίψα που έχουν αλλά και πόσο πολύ θέλουν να δουν την ομάδα τους να παίρνει το τρίποντο. Αν και είναι σε μειονεκτική θέση η «Κυρία» σε σχέση με τις άλλες ομάδες ο κόσμος παραμένει πιστός στο πλευρό της.

Send this to a friend