Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ “Χ”ωρίς νικητή το Ανόρθωση – ΑΠΟΕΛ, έμειναν στο μηδέν
“Χ”ωρίς νικητή το Ανόρθωση – ΑΠΟΕΛ, έμειναν στο μηδέν

“Χ”ωρίς νικητή το Ανόρθωση – ΑΠΟΕΛ, έμειναν στο μηδέν

Ήθελαν, ήθελαν μα… δεν μπορούσαν.

Ανόρθωση και ΑΠΟΕΛ έμειναν στο 0-0, σε παιχνίδι που διεξήχθη για την πρώτη αγωνιστική της β’ φάσης του πρωταθλήματος. Με αυτό το αποτέλεσμα, η ομάδα της πρωτεύουσας έχει 60 βαθμούς και παραμένει στο ρετιρέ, ενώ οι «κυανόλευκοι» με 48 βαθμούς παραμένουν επίσης στην 6η θέση.

Στα του αγώνα, οι δύο ομάδες είχαν από ένα ημίχρονο, με την «Κυρία» να σημειώνει αξιόλογες φάσεις στο πρώτο 45λεπτο, με τους Ουαγκέ, Μακούν και Τσίκο να χάνουν μοναδικές ευκαιρίες μπροστά από την εστία του Μπέλετς. Μάλιστα, ο τελευταίος σημάδεψε και το δοκάρι. Στο δεύτερο μέρος, αμφότερες οι ομάδες άργησαν να… πιάσουν ρυθμό αφού στα πρώτα λεπτά υπήρχε ένταση, κοκορομαχίες και σκληρά φάουλ. Στη συνέχεια, ο ΑΠΟΕΛ ανέβασε την απόδοση του και με πρωταγωνιστή τον Δώνη και τον Εφραίμ, έχασαν σημαντικές ευκαιρίες για το γκολ.


Στα αξιοσημείωτα του αγώνα, έντονη ανησυχία επικρατεί στο στρατόπεδο των «γαλαζοκιτρίνων» καθώς αποχώρησε με πρόβλημα στον αστράγαλο ο Κοσταντίνοφ. Έπεσε στο έδαφος στο 12ο λεπτό, αποχώρησε στο 27’ και πλέον αναμένονται τα αποτελέσματα από τις ιατρικές εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί.

Όσον αφορά στη συνέχεια, ο ΑΠΟΕΛ θα φιλοξενήσει την Πάφο (3/3), ενώ η Ανόρθωση θα ταξιδέψει με προορισμό την πρωτεύουσα, όπου θα αναμετρηθεί στο ΓΣΠ με την Ομόνοια (4/3).

Send this to a friend