Home ΕΞΟΔΟΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΛΑΡΝΑΚΑΣ Επιχειρηματικό Συνέδριο στην Λάρνακα: Ένας κρυμμένος θησαυρός στη Μεσόγειο
Επιχειρηματικό Συνέδριο στην Λάρνακα:  Ένας κρυμμένος θησαυρός στη Μεσόγειο

Επιχειρηματικό Συνέδριο στην Λάρνακα: Ένας κρυμμένος θησαυρός στη Μεσόγειο

Επιχειρηματίες από ένα ευρύ φάσμα τομέων, συναντιόνται στην πόλη μας, θέλοντας να εμπνεύσουν τους νέους ανθρώπους, να εμπνευστούν από αυτούς και να αποδώσουν στην πόλη μας, τη Λάρνακα, τη θέση που πραγματικά της αξίζει, αυτή τη θέση που ξεκίνησε να παίρνει τα τελευταία χρόνια, στους «εμπορικούς» χάρτες του επιχειρηματικού κόσμου.

Η Λάρνακα επιλέγεται ως χώρος συνάντησης, μια πόλη που αποτελεί έναν καλά κρυμμένο θησαυρό της Μεσογείου, μια πόλη που έχει σπουδαίες προοπτικές ανάπτυξης και αναξιοποίητες πηγές, πάνω στις οποίες οι νέοι άνθρωποι, μπορούν να δουλέψουν και να αναδείξουν, τόσο τις προσωπικές τους δυνατότητες, όσο και τις δυνατότητες της πόλης και επαρχίας εν γένει.

Το συνέδριο αποτελεί μια «πλατφόρμα» έμπνευσης για τους νέους, προσφέροντάς τους ευκαιρίες να εξερευνήσουν και να αναπτύξουν τις ιδέες τους. Οι επιχειρηματίες πρόκειται να μοιραστούν τις εμπειρίες τους, προάγοντας το διάλογο σχετικά με το μέλλον και την εξέλιξη των επιχειρήσεων και της πόλης μας.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, μέσα από τις τοποθετήσεις τους, οι ομιλητές θα επικεντρωθούν στις δυνατότητες που προσφέρει η πόλη και επαρχία της Λάρνακας, ενθαρρύνοντας έτσι την επιχειρηματικότητα, τη συνεργασία και την καινοτομία που μπορεί να υπάρξει, αξιοποιώντας ακόμα και τις πρωτογενείς πηγές της Λάρνακας, αξιοποιώντας τον τοπικό μας πλούτο και την σπουδαία πολιτιστική μας ταυτότητα.

Οι άνθρωποί της, απλοί και ταπεινοί, παρέμειναν ανά τα χρόνια, καλούνται σήμερα να αδράξουν τις ευκαιρίες, αλλά και παράλληλα, να δημιουργήσουν νέες, έχοντας ως έρεισμα τη γνώση και εμπειρία των επιχειρηματιών που δούλεψαν, τόλμησαν και πέτυχαν.

Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε ΕΔΩ

Send this to a friend