Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ Στις εκπαιδευτικές δράσεις της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Αραδίππου «Γιάγκος Κωνσταντινίδης» αυτό το Σάββατο καλεσμένη η γυμνάστρια Κορίνα Φραγκεσκίδου
Στις εκπαιδευτικές δράσεις της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Αραδίππου «Γιάγκος Κωνσταντινίδης» αυτό το Σάββατο καλεσμένη η γυμνάστρια Κορίνα Φραγκεσκίδου

Στις εκπαιδευτικές δράσεις της Δημοτικής Βιβλιοθήκης Αραδίππου «Γιάγκος Κωνσταντινίδης» αυτό το Σάββατο καλεσμένη η γυμνάστρια Κορίνα Φραγκεσκίδου

Στις εκπαιδευτικές δράσεις της Δημοτική Βιβλιοθήκη Αραδίππου «Γιάγκος Κωνσταντινίδης» αυτό το Σάββατο 24.2.2024 και ώρα 10.00 π.μ. καλεμέση η γυμνάστρια Κορίνα Φραγκεσκίδου, με θέμα: “Γυμναζω το σώμα μου”.

Γίνεται στα πλαίσια των προγραμμάτων που αναπτύξαν και καθιερώσαν  στη Βιβλιοθήκη Αραδίππου, περιλαμβάνει κι ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα δράσης, επιμόρφωσης και ψυχαγωγίας παιδιών ηλικίας 4 και 9 χρόνων και όχι μόνο.

Η άσκηση πέρα από την καλή υγεία μπορεί να προσφέρει μια σειρά από πλεονεκτήματα:


🔸Τη βελτίωση της ψυχικής υγείας 🔶 Μειώσει το άγχους 🔶 βελτιώσει της διάθεσης 🤸.
Υπάρχουν πολλοί τρόποι να εντάξης την άσκηση 💪στην καθημερινότητά σου χωρίς να χρειαστεί να πας σε γυμναστήριο 🚴.

Μια ευκαιρία για τα παιδιά 👩‍👩‍👧‍👦να γνωρίσουν και να αγαπήσουν το σωμα τους 💁 τους μέσα απο τις συμβουλές 🗯️ της κ. Φραγκεσκίδου.

Βιογραφικό της εισηγήτριας:
Η Κορίνα Φραγκεσκίδου κατάγεται από τη Ρουμανία.
Μεγάλωσε σε ορφανοτροφείο μεχρι την υιοθεσία της από Αραδιππιώτες γονείς 👨‍👩‍👧 που της πρόσφεραν μια καλύτερη ζωή.

Στα 14 της χρόνια άρχισε να ασχολείται με το ποδόσφαιρο ⚽ και έγινε μέλος της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου ⛹️ “Δάφνης Τρούλλων”.

Μετά το Λύκειο σπούδασε Νηπιαγωγός στο “University of Derby Ranking” 🏫 στην Αγγλία, την κέρδισε όμως η αγάπη της για τον αθλητισμό.

Από τότε που ξεκίνησε το “S.M.K. Frakeskidou gym & fitness” 💪 μέχρι και σήμερα, ο στόχος της είναι να κάνει τη γυμναστική μέρος της καθημερινότητας κάθε Κύπριου.

Είσοδος ελεύθερη για όλους!

Send this to a friend