Home ΛΑΡΝΑΚΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ Η Kition Ocean Holdings διοργανώνει «Ημέρα Αιμοδοσίας»
Η Kition Ocean Holdings διοργανώνει «Ημέρα Αιμοδοσίας»

Η Kition Ocean Holdings διοργανώνει «Ημέρα Αιμοδοσίας»

Η Kition Ocean Holdings διοργανώνει «Ημέρα Αιμοδοσίας» – «ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ».

Ανακοίνωση

Η Ημέρα Αιμοδοσίας θα πραγματοποιηθεί στα Γραφεία της Kition Ocean Holdings (Τερματικός Σταθμός Επιβατών- Αφίξεις Γεωργίου Βιζυηνού 6-8, Λάρνακα 6017), την Παρασκευή 15 Μαρτίου 2024, από τις 11:00 έως τις 13:00.


Η αιμοδοσία είναι ασφαλής, ωφέλιμη για την υγεία και ένας από τους καλύτερους τρόπους για να βοηθήσετε τους άλλους. Σώστε μια ζωή, υπηρετώντας την κοινωνία μας.

Η ανάγκη για αίμα είναι συνεχής και αυξανόμενη, αλλά μόνο το 3% των ατόμων που πληρούν τις προϋποθέσεις ηλικίας στην Κύπρο δίνουν αίμα ετησίως.

Η πρωτοβουλία Αιμοδοσίας αποτελεί μέρος της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της εταιρείας μας! Η Ημέρα Αιμοδοσίας είναι ανοιχτή σε όλους, φέρτε τους φίλους, τα μέλη της οικογένειάς σας και συμμετάσχετε στην πρωτοβουλία αιμοδοσίας.

Οδηγίες για εθελοντές αιμοδότες:

• Όλοι οι υγιείς άνδρες και γυναίκες ηλικίας 18-65 ετών, που ζυγίζουν πάνω από 50 κιλά και νιώθουν καλά την ημέρα της αιμοδοσίας μπορούν να δώσουν αίμα.

• Θα πρέπει να είναι ξεκούραστοι και να έχουν ένα ελαφρύ πρωινό. Θα έπρεπε να έχουν κοιμηθεί αρκετά και να μην έχουν καταναλώσει μεγάλη ποσότητα αλκοόλ το προηγούμενο βράδυ.

• Επίσης, πρέπει να έχουν περάσει 3 μήνες από την προηγούμενη αιμοδοσία για άνδρες και 4 για γυναίκες, καθώς και 28 ημέρες μετά την υποχώρηση των συμπτωμάτων του COVID-19.

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με την Έλενα Έλληνα για περισσότερες πληροφορίες τηλ: 99000200.

Send this to a friend