Home ΛΑΡΝΑΚΑ Η πρώτη ανάρτηση Ππεκρή μετά την είδηση της υποψηφιότητάς του
Η πρώτη ανάρτηση Ππεκρή μετά την είδηση της υποψηφιότητάς του

Η πρώτη ανάρτηση Ππεκρή μετά την είδηση της υποψηφιότητάς του

 

 

Την πρώτη του ανάρτηση έκανε σήμερα το πρωί στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook o Μιχάλης Ππεκρής, ευχαριστώντας την Πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού κ. Αννίτα Δημητρίου για την εμπιστοσύνη προς το πρόσωπο του, αλλά και προς τους συνδημότες και συνδημότισσες του, για τα θετικά και ενθαρρυντικά μηνύματα που λαμβάνει τις τελευταίες ώρες, όπως έγραψε χαρακτηριστικά.

“Ευχαριστώ την Πρόεδρο του Δημοκρατικού Συναγερμού, φίλη Αννίτα Δημητρίου, για την εμπιστοσύνη.
Είμαι έτοιμος να αναλάβω τη μεγάλη ευθύνη. Να σηκώσω μανίκια. Γνωρίζω από πρώτο χέρι τα θέματα της τοπικής αυτοδιοίκησης, γνωρίζω τι χρειάζεται η Λάρνακα για να πάει μπροστά.

Έμαθα να λέω τα πράγματα με το όνομά τους. Η Λάρνακα έχει βιώσει μεγάλες αλλαγές τα τελευταία χρόνια, όμως αυτά που πρέπει να γίνουν είναι περισσότερα.

 

Πιστεύω πως την επόμενη πενταετία πρέπει να βάλουμε τα θεμέλια για τη Λάρνακα των επόμενων δεκαετιών και των επόμενων γενιών. Θα απευθυνθώ σε όλους τους συνδημότες μου ανεξαρτήτως πολιτικών πεποιθήσεων.

Καταθέτοντας νέες ιδέες, προτάσσοντας τη συλλογικότητα και την αποφασιστικότητα. Να εργαστούμε σκληρά για την υλοποίηση ενός οράματος για μια Λάρνακα που θα είμαστε όλοι περήφανοι.

Τέλος, το μεγαλύτερο ευχαριστώ σε κάθε συνδημότη και συνδημότισσα μου για τα θετικά και ενθαρρυντικά μηνύματα που λαμβάνω τις τελευταίες ώρες. Σας ευχαριστώ από καρδιάς”.

Send this to a friend