Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Επιβεβλημένο το τρίποντο… (πιθανή ενδεκάδα Γκαγιέγο)
Επιβεβλημένο το τρίποντο… (πιθανή ενδεκάδα Γκαγιέγο)

Επιβεβλημένο το τρίποντο… (πιθανή ενδεκάδα Γκαγιέγο)

Δεν έχει άλλα περιθώρια η Ανόρθωση. Με τα τελευταία της αποτελέσματα είναι υποχρεωμένη να κερδίσει σήμερα την ΑΕΖ για να μπορέσει να παραμείνει «ζωντανή» στη διεκδίκηση ευρωπαϊκού εισιτηρίου μέσω του πρωταθλήματος.

Είναι σε δύσκολη θέση η ομάδα της Αμμοχώστου όμως θα πρέπει να βρει τον τρόπο να ανταποκριθεί και να πάρει το τρίποντο που θα της δώσει και ανάσες ψυχολογίας. Αγωνιστικά εκτός είναι οι Γκερέρο, Αρτυματάς, Γουαρίς και Μαρμούκ.

Δεδομένη η πρόθεση του Γκαγιέγο για αλλαγές στην ενδεκάδα. Κάτω από το τέρμα θα είναι ο Αρμπολέδα, τετράδα στην άμυνα στο 4-4-2 που πιθανότατα θα επιλέξει ο Ισπανός τεχνικός θα είναι οι Ουαγκέ, Μακούν, Κάργας και Κορέια. Στην μεσαία γραμμή οι Τιουνέ και Τεχέρα, στα δυο άκρα Φερέιρα και Τσίκο και στην κορυφή οι Γκασάμα και Καστέλ. Θέση διεκδικούν επίσης Κορρέα, Χρυσοστόμου, Παρούτης και Κίκο.

Κατατέθηκε ο συνδυασμός Σάντη
Ο Σύλλογος Ανόρθωσις Αμμοχώστου ανακοινώνει ότι έληξε χθες 19 Φεβρουαρίου στις 17:30 η προθεσμία για υποβολή υποψηφιοτήτων, ενόψει της Εκλογικής Γενικής Συνέλευσης του Σωματείου, που θα πραγματοποιηθεί στις 22 Φεβρουαρίου 2024.

Με το πέρας της προθεσμίας είχε κατατεθεί στο Σωματείο ένας και μοναδικός συνδυασμός, αποτελούμενος από οκτώ υποψήφια Μέλη του Εκτελεστικού Συμβουλίου, όπως προνοεί το Καταστατικό.

Ο συνδυασμός που κατατέθηκε έχει ως ακολούθως:

Πρόεδρος: Ανδρέας Σάντης
Αναπληρωτής Πρόεδρος: Ανδρέας Ανδρέου
Αντιπροέδροι: Σάββας Κουμή, Κωνσταντίνος Παπαλλής, Κοσμάς Κωνσταντινίδης, Σταύρος Παπαγεωργίου
Εκτελεστικός Σύμβουλος / Γενικός Γραμματέας: Πανίκκος Ανδρέου
Οικονομικός Σύμβουλος: Γιώργος Βούβακος

Επίσης κατατέθηκαν και οι πιο κάτω Ατομικές Υποψηφιότητες για τη θέση Διοικητικού Σύμβουλου
Άρης Χατζησωτήρης
Ιάκωβος Αχεριώτης
Μάκης Χαραλάμπους
Μάριος Παπαγιώργη
Σάββας Χαϊτίδης
Σταύρος Ζάκος
Σωτήρης Γιαννίτσαρος

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου, υπό του προέδρου κ. Ευγένιου Χαμπουλλά, συνήλθε σε συνεδρίαση της ολομέλειας και εξέτασε τον υποψήφιο συνδυασμό που κατατέθηκε και ομόφωνα εγκρίθηκε ο συνδυασμός ως έγκυρος. Επιπρόσθετα επικυρώθηκαν ως έγκυρες και οι Ατομικές Υποψηφιότητες.

Το Διοικητικό Συμβούλιο, ως εκ τούτου, παραπέμπει το συνδυασμό στη Γενική Συνέλευση.

Από το Διοικητικό Συμβούλιο του
Συλλόγου Ανόρθωσις Αμμοχώστου

Send this to a friend