Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΑΝΟΡΘΩΣΙΣ Εύκολα και άνετα πήρε το τρίποντο η «Κυρία» (βίντεο)
Εύκολα και άνετα πήρε το τρίποντο η «Κυρία» (βίντεο)

Εύκολα και άνετα πήρε το τρίποντο η «Κυρία» (βίντεο)

Παίζοντας όσο πρέπει και κάνοντας σωστή διαχείριση του αγώνα η Ανόρθωση κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στην ΑΕΖ με 2-0 και να επιστρέψει στις επιτυχίες.

Ο Τσίκο στο 18΄ μετά από εξαιρετική ασίστ του Καστέλ άνοιξε το σκορ, ενώ ο Καστέλ από το σημείο του πέναλτι (το κέρδισε ο Κορέια) έκανε το 2-0 στο 42΄ και έδωσε τεράστιο προβάδισμα στην «Κυρία». Προβάδισμα το οποίο ουσιαστικά δεν διαφοροποιήθηκε μέχρι και το τέλος, με τις δυο ομάδες να έχουν από ένα δοκάρι (Κλε και Γκασάμα).

Η Ανόρθωση είχε φάσεις να πετύχει ένα τουλάχιστον ακόμη γκολ αλλά δεν τα κατάφερε, όμως πήρε με σχετική άνεση το ζητούμενο και βλέπει τη συνέχεια σε πρωτάθλημα (ΑΠΟΕΛ) και κύπελλο (Άρη).


ΑΕ Ζακακίου (Τζέισον Πάντσεον): Μιλοσάβλιεβιτς, Παστελλής, Χρίστου (72′ Χατζηβασίλης), Γιαντάλ (63′ Κάστρο), Ε. Αντωνίου, Σλόγκαρ (63′ Αντωνίου Κ.), Σάντος, Ρέινολντς, Ελευθερίου (63′ Ρουίζ), Ταβάρες, Σιφνέος (71′ Ντιγκινί).

Ανόρθωση (Νταβίντ Γκαγιέγο): Aρμπολέδα, Ουαγκέ (46′ Αντωνίου), Κάργας, Κορρέα, Κορέια, Τιουνέ, Κίκο (70′ λ.τ. Περέα), Τεχέρα (86′ Ιωάννου), Φερέιρα (86′ Παρούτης), Τσίκο, Καστέλ (70′ Γκασάμα).

Send this to a friend