Home ΑΛΛΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ Υπουργείο Παιδείας: Στον κατάλογο για αντικαταστάσεις πλέον οι νηπιαγωγοί και ειδικοί εκπαιδευτικοί
Υπουργείο Παιδείας: Στον κατάλογο για αντικαταστάσεις πλέον οι νηπιαγωγοί και ειδικοί εκπαιδευτικοί

Υπουργείο Παιδείας: Στον κατάλογο για αντικαταστάσεις πλέον οι νηπιαγωγοί και ειδικοί εκπαιδευτικοί

Τη συμπερίληψη των νηπιαγωγών και των ειδικών εκπαιδευτικών (μαθησιακών, νοητικών, λειτουργικών και προσαρμοστικών δυσκολιών), στον κατάλογο για διορισμό ως αντικαταστάτες σε θέση δασκάλου ανακοίνωσαν Υπουργείο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΥΠΑΝ) και Επιτροπή Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ΥΠΑΝ «η συμπερίληψη των νηπιαγωγών και ειδικών εκπαιδευτικών στον εν λόγω κατάλογο έχει σκοπό την επίλυση του προβλήματος της μη εξεύρεσης αντικαταστατών». Όπως σημειώνεται, η Επιτροπή Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας έχει ενημερώσει όλους τους ενδιαφερομένους με σημερινή ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της.

Επιπρόσθετα, για περαιτέρω άμβλυνση του θέματος το ΥΠΑΝ ανακοίνωσε ότι μελετά σε συνεννόηση με την Επιτροπή Εκπαιδευτικής Υπηρεσίας την αξιοποίηση, από την επόμενη σχολική χρονιά, του προσωπικού που εργάζεται στα Προαιρετικά Ολοήμερα Σχολεία και τις πρωινές ώρες ως αντικαταστάτες.


 

Send this to a friend