Home ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ Παλικαρίσιος βαθμός, στο επίκεντρο ο απαράδεκτος Φωτίου (βίντεο)
Παλικαρίσιος βαθμός, στο επίκεντρο ο απαράδεκτος Φωτίου (βίντεο)

Παλικαρίσιος βαθμός, στο επίκεντρο ο απαράδεκτος Φωτίου (βίντεο)

Με τον διαιτητή Κωνσταντίνο Φωτίου να είναι στο επίκεντρο μιας και στο 23΄ κλήθηκε να δει το σκληρό μαρκάρισμα του Μελούσο στον Σεργίου από τον Πόύρτο που ήταν στο ΒΑΡ, αλλά αποφάσισε προς έκπληξη όλων να βγάλει κίτρινη κάρτα και όχι κόκκινη στιγματίστηκε το Πάφος-Νέα Σαλαμίνα. Και ο Ζάιρο έπρεπε να αποβληθεί και πέναλτι υπέρ της Πάφου έπρεπε να εξεταστεί και γενικότερα ήταν μια απαράδεκτη διαιτησία.

Παιχνίδι με καλό ρυθμό και τη Νέα Σαλαμίνα να βλέπει στα μάτια την Πάφο και το τελικό 0-0 να μένει μέχρι το τέλος. Η Πάφος μπορεί να είχε περισσότερες φάσεις αλλά στις καθυστερήσεις η Νέα Σαλαμίνα λίγο έλλειψε να πάρει το ματς με την ευκαιρία που έφτιαξε στην αντεπίθεση.

Αποδοκιμασίες από τους Παφίτες οπαδούς προς τον Καρσέδο.

ΠΑΦΟΣ: Ίβουσιτς, Μελούσο, Κβίντα, Ζάιρο, Μπότσκαϊ (55′ Βαλακάρι), Ικόκο (87′ Νταλίνια), Ρους, Ναμ, Τουμάσι, Ντράγκομιρ, Πέπε (66′ Ζάζα).

ΝΕΑ ΣΑΛΑΜΙΝΑ: Μελίσσας, Σεργίου, Νάρσινγκ (63′ Κονέ), Ντουρμισάι (46′ Ντάτκοβιτς), Μπεραχάνο (81′ Κατσάρης), Καρλίτος, Παπαγεωργίου (56′ Φερνάντεθ), Γκουανίνι, Γιάνκα, Οφόρι (46′ Κονατέ), Ντιακιτέ

Send this to a friend